​Daniil Medvedev (4 ATP) a decis să nu mai participe la turneul din Moscova, care se dispută în perioada 14-20 octombrie, motivând că nu se simte 100% apt din punct de vedere fizic, potrivit Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Tenismenul rus a anunțat că nu va participa la Kremlin Cup, marți, într-o conferință de presă: "Ca profesionist, nu-mi pot permite să intru pe teren dacă nu sunt 100% pregătit", a declarat Medvedev.

Daniil Medvedev a disputat un număr impresionant de meciuri în perioada recentă. Tenismenul de 23 de ani, care a ajuns pe locul 4 ATP, a disputat șase finale consecutive în ultimele două luni și jumătate. Ultima, cea de la Shanghai, de duminică, a fost câștigată în fața lui Alexander Zverev (6 ATP), scor 6-4, 6-1.

În locul lui Medvedv, pe tabloul principal de la Moscova va intra sârbul Nikola Milojevic, din calitate de "lucky loser". Acesta a pierdut în finala calificărilor, dar va evolua direct în turul secund împotriva câștigătorului din partida Alibek Kachmazov (1491 ATP) - Alen Avidzba (498 ATP).