Meciul Simonei Halep cu Elena Rybakina din optimile de la Wuhan se va disputa miercuri, începând cu ora 06:00, ora României. Confruntarea va fi în direct pe Digisport 2 și LiveText pe HotNews.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

Cap de serie numărul 4, Simona se va duela cu Elena de la ora 06:00 (ora României) în primul meci de pe arena centrală de la Wuhan.

De știut: Halep și Rybakina nu s-au mai întâlnit până acum în circuitul WTA.

Rybakina (20 de ani, 50 WTA, Kazahstan, wild card) a câștigat ultima ediție a turneului WTA de la București: 6-2, 6-0 în finala cu Patricia Maria Țig.

"Dongfeng Motor Wuhan Open" face parte din categoria Premier 5, se dispută pe hard, are premii totale în valoare de $2,828,000, iar la start s-au aflat pe tabloul principal 64 de jucătoare. Aryna Sabaleka este ultima campioană de la Wuhan.

După turneul de la Wuhan, Simona Halep va participa la "China Open" de la Beijing (28 septembrie - 6 octombrie). Competiția face parte din categoria Premier Mandatory, are premii totale în valoare de $8,285,274, se dispută pe hard și va avea la start 64 de jucătoare. Campioana din 2018 este Caroline Wozniacki.