Se află în cel mai bun moment al carierei după victoria de la US Open, iar în cadrul emisiunii "Good Morning America" a vorbit despre ceea ce a simțit îmediat după ce a învins-o pe Serena Williams: "Îmi treceau foarte multe prin cap. Îmi e greu să exprim în cuvinte ce înseamnă pentru mine".

HotNews.roFoto: Hotnews

Ce a spus Bianca la Good Morning America

"Îmi treceau foarte multe prin cap. Îmi e greu să exprim în cuvinte ce înseamnă pentru mine. Cred că atunci, după meci, îmi spuneam că a meritat să muncesc atât de mult și că a meritat să trec prin toate acele momente dificile. Sâmbătă a fost o zi foarte bună pentru mine.

Noaptea trecută, înainte să mă culc, am făcut o pauză și am fost recunoscătoare pentru ce am obținut. Am visat la asta de când m-am apucat de tenis. Sunt foarte norocoasă. Am visat să câștig la US Open de la 12-13 ani. M-a ajutat mult. Cred că noi ne facem propria realitate cu mintea" - Bianca Andreescu, în cadrul emisiunii Good Morning America, citată de Digisport.

Andreescu s-a născut în Canada, la Mississauga, o suburbie a oraşului Toronto, din părinţi români, Nicu şi Maria. Ea şi familia ei au venit pentru scurt timp în România, ţară în care campioana de la US Open a început tenisul, la vârsta de şapte ani. Apoi Bianca şi părinţii ei s-au întors în Canada şi sportiva a intrat în programul federaţiei canadiene de dezvoltare a carierei tinerilor jucători.

La vârsta de 19 ani, Andreescu a câştigat trei turnee importante, Indian Wells, de categorie Premier Mandatory, Rogers Cup, de categorie Premier 5 şi grand slam-ul US Open, toate în acest an.

Aici poți vedea secvențe din emisiune:

VIDEO Bianca Andreescu, mesaj de mulţumire pentru fanii din România