Simona Halep a declarat că a simţit dureri la glezna stângă şi de aceea a decis să nu evolueze la turneul de categorie Premier de la Zhengzhou, scrie News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Sunt dezamăgită să mă retrag de la Zhengzhou Open, deoarece abia aşteptam să joc într-un nou oraş pentru prima dată. Din nefericire, am avut dureri la glezna stângă şi echipa mea medicală mi-a spus că ar fi cel mai bine să nu joc săptămâna viitoare. Doresc turneului mult succes în primul an şi sper să vin anul viitor", a declarat Halep, într-un comunicat, potrivit site-ului WTA.

Simona Halep, locul 4 WTA, s-a retras de la turneul de categorie Premier de la Zhengzhou, care se află la prima ediţie şi la care ar fi fost a doua favorită, după jucătoarea cehă Karolina Pliskova.

Halep a decis să-şi prelungească pauza după ce a fost eliminată în al doilea tur al US Open, de americanca Taylor Townsend.

Locul Simonei Halep va fi luat de Tereza Martincova, locul 138 WTA.

Competiţia va avea loc în perioada 9 - 15 septembrie.

În aceste condiţii, cel mai probabil, anul acesta, Halep va mai evolua la turneele de la Wuhan (Premier 5, 22 - 28 septembrie) şi Beijing (Premier Mandatory, 28 septembrie - 6 octombrie) precum şi la Turneul Campioanelor (27 octombrie - 9 noiembrie).