Mats Wilander (55 de ani) a declarat, pentru Eurosport, că, după părerea sa, forma de invidiat pe care Elina Svitolina (5 WTA) o afișează i se datorează iubitului său, Gael Monfils (13 ATP).

Foto:

”Forma Elinei Svitolina i se datorează, cel mai probabil, din nefericire pentru antrenorul său, lui Gael Monfils. El este principalul motiv, 100%. Ei vorbesc despre tenis și el, jucând, știe ce trebuie să facă ea ca să își îmbunătățească jocul. Să aibă pe cineva ca el care să vorbească despre asta într-o manieră sensibilă o poate convinge mai ușor. Este nevoie să aibă încredere 100%.

Nu este o coincidență că Gael Monfils trece prin același lucru. Cu siguranță, Elina l-a inspirat să fie mult mai profesionist și să muncească mai mult. Îți poți da seama că ea muncește în continuu și că el niciodată nu se oprește din gândit pe terenul de tenis. Combinația celor doi i-a adus intensitate jocului lui Gael Monfils și creativitatea lui Gael jocului Elinei Svitolina”, a spus Wilander, pentru Eurosport, potrivit Mediafax.

Elina Svitolina o va întâlni, în semifinala turneului de la US Open, pe Serena Williams (8 WTA), în timp ce iubitul său, Gael Monfils se va înfrunta, în sferturi, cu Matteo Berrettini (25 ATP).