Serena Williams a făcut pasul în semifinalele de la US Open după un meci de doar 44 de minute cu Qiang Wang (18 WTA). A fost 6-1, 6-0 pentru americancă, la capătul unui adevărat monolog.

HotNews.roFoto: Hotnews

Serena și-a trecut în CV victoria cu numărul 100 în istoria participărilor la US Open, un succes categoric (a pierdut un singur game).

Câștigătoarea de șase ori la Flushing Meadows (ultima dată în 2014), Serena a bifat astfel a 13-a calificare în penultimul act de la US Open.

Conform wtatennis.com, meciul dintre Williams și Wang a fost cel mai scurt din circuitul WTA al acestui an - 44 de minute. Americanca a întrecut-o astfel pe Simona Halep (succes în 45 de minute cu Viktoria Kuzmova, la Madrid, scor 6-0, 6-0).

Ce a spus Serena

"Mă simt bine fizic cu multe meciuri jucate la rând. La fel și cu meciuri de acest gen, de 44 de minute. Cred că sunt într-un punct al carierei când am dobândit foarte multă experiență în a juca meciuri foarte lungi și meciuri foarte scurte. Sunt pregătită pentru orice" - Serena Williams, la finalul partidei cu Wang.

În semifinale, Serena o va întâlni pe Elina Svitolina.

Au mai rămas de disputat în sferturi:

Belinda Bencic (12 WTA) vs Donna Vekic (23 WTA)

Bianca Andreescu (15 WTA) vs Elise Mertens (26 WTA).

Rezumatul partidei Serena Williams vs Qiang Wang: