Mats Wilander (55 de ani), de șapte ori campion de Grand Slam, a vorbit, pentru Eurosport, despre conflictele dintre publicul de la US Open și jucătorii Novak Djokovic și Daniil Medvedev. Fostul mare jucător de tenis consideră că spectatorii nu fac acest gest cu intenție, ci vor doar să se distreze. "Spectatorii vor doar să se distreze. Nu este ceva ce vine din inimă", a spus Wilander.

Foto:

”Atunci când îl huiduie pe Novak, publicul nu o face cu o anumită intenție. Nu o face cu intenție nici când îl huiduie pe Medvedev. Spectatorii vor doar să se distreze. Nu este ceva ce vine din inimă. Întotdeauna s-a întâmplat așa la US Open. Întotdeauna găsesc pe cineva pe care să-l susțină sau să-l huiduie. Medvedev a luat acest lucru și a folosit-o în avantajul său, pentru că îi dă energie. Toți iubim tenisul atunci când ambele finaluri posibile sunt pe placul cuiva. Medvedev joacă fără a avea ce să piardă”, a spus Mats Wilander, pentru Eurosport, potrivit Mediafax.

”Oamenii spun că nu mai avem caractere așa cum aveam în trecut. Eu cred că avem mult caracter în Nadal și Federer. Ei au personalități și au caractere mai presus ca ale oricăror alți jucători. Novak este mai volatil și acum avem niște băieți răi. Este cineva fericit? Cred că da, dar sunt fericiți pentru niște motive greșite.

Tenisul este un sport mult prea frumos să ai un comportament urât pentru a atrage atenția. Roger a spus că, în sportul nostru, ne respectăm unul pe celălalt și, cu siguranță, despre asta este vorba. Sunt de acord cu el mai mult decât sunt de acord cu cealaltă parte”, a mai adăugat Wilander.