Mats Wilander (54 de ani), de șapte ori campion de Grand Slam şi actual analist la Eurosport, s-a declarat surprins de înfrângerea suferită de Simona Halep în fața americancei Taylor Townsend, precizând că nu a mai existat un asemenea meci în ultimii 15 ani la un turneu WTA pe nicio suprafață. În plus, Wilander consideră că Sorana Cîrstea este favorită în meciul cu Townsend, care va avea loc sâmbătă, de la ora 18:00.

Foto:

"Am fost foarte surprins că Simona a pierdut, dar când vezi meciul și felul în care Taylor Townsend a jucat, nu mai ești la fel de uimit. Pot spune că n-a mai existat un asemenea meci în ultimii 15 ani la un turneu WTA pe nicio suprafață! Simona a fost scoasă din zona ei de confort, deoarece a jucat în fața unei jucătoare care a servit foarte bine și a returnat la fel", a spus Mats Wilander pentru Eurosport.

Wilander o vede favorită pe Sorana Cîrstea în meciul cu Taylor Townsend

"Întrebarea pe care mi-o pun acum este dacă Townsend va juca împotriva Soranei la fel cum a făcut-o cu Simona. Sincer, cred că nu. Cu Halep s-a bazat că nu mai are nimic de pierdut după primul set pe care Simona l-a câștigat și a dat tot ce a avut mai bun apoi. Împotriva Soranei, cel mai probabil, o vom vedea jucând în stilul ei caracteristic. Consider că Sorana e mare favorită să o învingă pe Townsend”, a declarat Wilander pentru Eurosport, potrivit Digi Sport.

Sorana Cîrstea (106 WTA), singura jucătoare din România rămasă în proba de simplu de la US Open, va evolua sâmbătă, în turul al treilea. Jucătoarea noastră o va înfrunta pe americanca Taylor Townsend (116 WTA, venită din calificări), care a eliminat-o în runda precedentă pe Simona Halep. Partida va începe la ora 18:00 și va putea fi urmărită în direct pe Eurosport și LiveText pe HotNews.ro.