US Open: Simona Halep vs Taylor Townsend 6-2, 3-6, (4)6-7 / Halep, eliminată în turul secund de urcările la fileu ale adversarei

de Silviu Dumitru     HotNews.ro
Joi, 29 august 2019, 22:05 Sport | Tenis


Taylor Townsend
Foto: wta/ twitter
După un prim set în care Simona Halep părea că nu va avea probleme în drumul spre runda următoare (6-2), Taylor Townsend a început să pună din ce în ce mai bine în aplicare strategia stabilită înaintea partidei. Americanca a venit aproape la fiecare punct la fileu (106 urcări), a avut un control incredibil asupra loviturilor sale și i-a stors nervii româncei, care nu a găsit decât rareori răspunsul și a dat de mai multe ori cu racheta de pământ. Taylor s-a impus cu 6-3 în setul secund, a ratat două mingi de meci la 5-4 în decisiv, a salvat una la 5-6 și s-a impus cu 7-4 în tiebreak. În turul al treilea, americanca (23 de ani, 116 WTA) o va întâlni pe Sorana Cîrstea (106 WTA), în timp ce Simona Halep ratează o nouă campanie la Flushing Meadows (după eliminările în primul tur din 2017 și 2018).

 • Pentru prezența în turul al doilea de la US Open, Simona Halep va primi 100.000 de dolari și 70 de puncte în clasamentul WTA.
 • Sorana Cîrstea se va duela cu Taylor Townsend în turul al treilea, după ce a învins-o pe Aliona Bolsova (Spania, 100 WTA), scor 3-6, 6-4, 6-2).
 • Taylor Townsend a trecut în drumul spre turul al treilea de la US Open de Natalija Kostic, Veronica Cepede, Nina Stojanovic (calificări), Kateryna Kozlova și Simona Halep (pe tabloul principal).

Statistica partidei dintre Simona Halep și Taylor Townsend:

Ași: 0 - 0
Duble greșeli: 4 - 4
Puncte câștigate la fileu: 6/10 - 64/106
Puncte câștigate cu primul serviciu: 42/61 (69%) - 43/69 (62%)
Puncte câștigate cu serviciul secund: 14/31 (45%) - 17/36 (47%)
Mingi de break fructificate: 4/11 - 3/7
Lovituri câștigătoare: 23 - 39
Erori neforțate: 23 - 42
Total puncte: 100 - 97

Desfășurarea livetext a partidei dintre Simona Halep și Taylor Townsend

Setul III

6-7 Townsend face primul minibreak (Simona cere challenge, își lovește piciorul, dar mingea a fost în teren). Taylor blochează foarte bine passing-ul Simonei... Halep recuperează minibreak-ul cu un passing la limită (1-2). Townsend returnează pe linie, controlează punctul, dar Simona ajunge la timp și trimite în lung de linie din alergare. Dublă greșeală a Simonei (2-3)... Simona returnează excelent, în picioarele adversarei, și voleul americancei este ratat (3-3, se schimbă terenurile). Townsend se face iar mare la fileu și închide punctul cu un smash. Retur ratat pe serviciul secund de Townsend. Simona ajunge în poziție favorabilă, dar lovește prea tare și mingea iese afară (4-5, Townsend urmează la serviciu). Taylor mai obține două mingi de meci (4-6)... Taylor Townsend urcă la fileu, o intimidează pe Simona și câștigă partida...

6-6 Simona ratează passing-ul în cross și se lovește singură în cap. Townsend strânge punctul după un voleu câștigător. Retur câștigător pentru Simona! Townsend dă pe lângă minge la passing-ul Simonei (30-30). Simona pune înapoi serviciul și Townsend ratează smash-ul. Minge de meci pentru Halep. Retur prea lung al Simonei... Townsend o aleargă pe Simona și aceasta dă în banda fileului. Retur afară și avem tiebreak în decisiv.

6-5 Townsend nu se lasă, continuă cu aceeași strategie și câștigă primul punct. Americanca e aproape de câștigarea încă unui punct, dar voleul său iese puțin afară. Simona trimite în picioarele americancei. Townsend returnează foarte bine, domină punctul și câștigă cu un voleu, Simona a ajuns prea târziu la minge. Ce rever în cross din partea americancei, care obține o minge de break. O lovitură prea lungă a lui Taylor (40-40). Serviciu urmat de un rever în cross câștigător pentru Simona. Townsend returnează din nou foarte bine... Taylor profită de un serviciu secund scurt, urcă la fileu, dar ratează voleul. Mingea afară a americancei, Simona trece în avantaj.

5-5 Taylor ratează din apropierea fileului. Din tribune se aude "Hai, Simona!". Serviciu bun, retur în fileu. Townsend se întinde, agață o minge și o poziționează departe de Simona. Americanca mai are nevoie de două puncte. Simona se sperie de adversara aflată la fileu și trimite în plasă cu reverul. Două mingi de meci pentru Townsend. Prima e ratată (dublă greșeală). Simona o pasează de această dată pe Taylor și egalează la 40. Simona returnează în corpul adversarei și obține o minge de break. Simona încearcă să o paseze pe americancă, dar trimite în racheta acesteia și game-ul se prelungește. Simona găsește un culoar din defensivă și mai are o minge de break. Townsend ratează voleul și Simona egalează!

4-5 Townsend ratează o lovitură de rever. Taylor răspunde incredibil unui atac slab al Simonei. Încă o lovitură în lung de linie excelentă pentru americancă (15-30). Townsend e surprinsă de o minge care sare din banda fileului, Simona o pasează. Simona controlează punctul și adversara sa ratează. Townsend returnează bine, însă ratează voleul și va urma la serviciu (poate câștiga partida).

3-5 Taylor își continuă jocul și închide punctul cu un voleu de lângă fileu. Simona ratează incredibil o lovitură de lângă fileu. Încă un passing ratat de Simona, de această dată avea o poziție favorabilă... Dublă greșeală a americancei. Încă una, Simona ar putea forța o revenire. Fanii americani o încurajează pe favorita lor. Și Taylor le răspunde cu un serviciu foarte bun, urmat de un voleu câștigător. Simona va servi pentru a rămâne în meci.

3-4 Simona câștigă primul punct și se oprește puțin. Towsend răspunde agresiv la un serviciu scurt. Simona o plimbă pe adversară (ceea ce ar fi trebuit să facă mai des, având în vedere că aceasta nu are o deplasare ieșită din comun) și câștigă punctul. Simona se mai impune într-un punct de pe linia de fund.

2-4 Simona returnează cu o minge joasă pe serviciul secund și Townsend trimite afară. Un passing în lung de linie excelent găsit de Simona, este important să recupereze rapid break-ul (0-30). Încă o dată, Simona o pasează pe adversară. Trei mingi de rebreak. Townsend lasă mingea să treacă și aceasta cade afară. Taylor prinde linia cu un voleu din apropierea fileului. Taylor se face mare lângă fileu și egalează la 40 cu un smash. Returul Simonei se oprește în fileu, patru puncte consecutive pentru americancă. Simona găsește un culoar și își pasează adversara. Townsend servește bine. Taylor face punctul cu două smash-uri (mingea a fost clar în teren, chiar dacă Halep a cerut challenge).

2-3 Townsend nu lasă mingea să cadă și închide punctul cu un smash controlat, în cross. Minge prea lungă a Simonei, care are probleme la serviciu (0-30). Retur bun al americancei, care are trei mingi de break. Townsend face break-ul cu o lovitură în contre-pied.

2-2 Aceeași placă se repetă la infinit: Townsend servește, vine la fileu și câștigă punctul (cum a fost de această dată cazul) sau ratează voleul/este pasată. Simona egalează la 15. Townsend trimite în fileu. Retur afară al Simonei... Simona se întinde, dar nu ajunge la timp și mingea ei se oprește în fileu (40-30). Încă un passing ratat de româncă.

2-1 Simona servește bine, pare nemulțumită de propriul joc. O minge trimisă în fileu de Taylor. Townsend ajunge fără probleme la smash-ul Simonei. Halep se enervează după ce mai pierde un punct (a dat în fileu, încercând o lovitură în cross) și dă de trei ori de pământ cu racheta. Simona aleargă și ajunge la un voleu scurt al adversarei (40-30). După un game dificil, Halep revine în avantaj.

1-1 Zidul Townsend returnează tot de la fileu. Simona câștigă de această dată punctul. Taylor se întinde și închide punctul cu un smash. Townsend o ia la țintă pe Simona din apropierea fileului și e aplaudată de publicul de pe arena principală din New York. De această dată, americanca ratează voleul. Simona mai ratează un passing.

Sorana Cîrstea a învins-o pe Aliona Bolsova (3-6, 6-4, 6-2) și se va duela cu învingătoarea partidei Halep vs Townsend.

1-0 Simona începe cu un punct câștigat după un schimb lung. Townsend ridică publicul în picioare cu un voleu excelent. Americanca nu ajunge la timp la o minge. Retur în fileu. Simona lasă terenul liber și Townsend ajunge in extremis. Serviciu în corpul adversarei.

Setul II

3-6
Simona returnează afară. Simona se apără foarte bine și pasează adversara din alergare. Halep nu mai ajunge la timp pentru a câștiga punctul (30-15). Serviciu excelent al americancei. Taylor câștigă primul set în fața Simonei (a patra confruntare directă), după încă un serviciu pe linie.

3-5 Taylor nu mai apucă să se apropie de fileu (este pasată la timp). Un serviciu bun la mediană, cu mult kick. Townsend profită de un serviciu prea scurt și răspunde cu un forehand în cross. Americanca e surprinsă de o minge care vine aproape de corpul său (40-15). Minge afară a americancei, Simona rămâne în set.

2-5 Townsend începe cu un serviciu reușit. Un retur foarte bun al Simonei, care o întinde pe adversară și câștigă punctul. Încă nu am avut ași în această partidă. Townsend se apără bine, Simona ratează reverul. Încă un serviciu foarte bun la exterior. Taylor mai ajunge la o minge de lângă fileu. Americanca se apropie la un singur game de decisiv.

2-4 Simona trimite afară cu un rever în lung de linie. Townsend ratează de puțin returul. Halep o surprinde pe americancă prea avansată și câștigă punctul (30-15). Lovitura Simonei se oprește în terenul adversarei, după ce aceasta a întins racheta, dar nu a putut trimite înapoi. Dublă greșeală. De această dată, Simona închide game-ul în lung de linie.

1-4 Townsend poate deveni periculoasă, Simona nu poate returna un serviciu puternic. Taylor acoperă bine la fileu și pune un voleu minunat (30-0). O ratare de această dată din partea americancei. Taylor se transformă în zid lângă fileu, dar este în cele din urmă pasată în cross. Simona ratează passing-ul. Taylor își confirmă break-ul, tot de lângă fileu.

1-3 Simona câștigă primul punct. Halep se apără bine în primă fază, Townsend urcă la fileu, controlează punctul și închide cu un voleu sigur. Serviciu câștigător. Dublă greșeală (30-30). Taylor returnează agresiv, avansează rapid în teren și o sperie puțin pe Simona, care trimite afară. Un rever ratat prea ușor de Simona, seria de break-uri continuă.

1-2 Încă o ratare de lângă fileu pentru Taylor. Townsend urcă din nou, ratează din nou (0-30). Simona prinde linia și are trei mingi de rebreak. Americanca o salvează pe prima cu un serviciu excelent la exterior. Simona se apără bine, trimite o minge în picioarele adversarei și aceasta nu mai poate răspunde.

0-2 Retur în fileu al lui Taylor. Simona cere un challenge la serviciul secund, dar mingea a fost afară (dublă greșeală). Forehand ratat de Townsend. Un serviciu bun al Simonei. Halep lovește prea tare (40-30). Townsend lovește puternic, Simona e neatentă și ratează o lovitură. Minge de break pentru Taylor, după încă o ratare a Simonei. Americanii își susțin favorita. Dar aceasta returnează prea lung. Simona încearcă lobul, dar trimite în afara terenului. Townsend reușește un rever bun și face un break puțin scontat la 15-40.

În partida care decide adversara câștigătoarei din turul al treilea, Sorana Cîrstea tocmai a câștigat setul secund al partidei cu Aliona Bolsova (3-6, 6-4).

0-1 Taylor începe la fel și setul secund, cu urcări la fileu. Simona câștigă un schimb mai lung, după un rever ratat al lui Taylor. Townsend mai ratează un voleu din apropierea fileului (15-30). Americanca își joacă în continuare singura carte, de această dată cu succes. Smash câștigător pentru americancă. Townsend își face serviciul.

Setul I

6-2
După un început bun de meci, Taylor pare să se fi stins, nu mai face față jocului Simonei. Încă o lovitură prea lungă a americancei. Simona servește bine și închide punctul în contre-pied. Încă un serviciu bun și Simona câștigă primul set, după jumătate de oră de joc.

5-2 Combinație câștigătoare pentru Townsend: serviciu bun, urmat de un forehand fără răspuns din partea Simonei. Retur în fileu. Din apropierea fileului, Simona lovește banda și mingea sare spre corpul adversarei, care se ferește și pierde punctul. Simona domină schimbul, Townsend trimite afară. Strategia americancei de a veni la fileu la fiecare punct pare să nu mai dea roade, Simona a găsit antidotul și mai obține o minge de break. Halep ajunge prea târziu la o minge, game-ul se prelungește. Simona o pasează pe Taylor cu ușurință. Simona returnează bine și se distanțează.

4-2 Serviciu bun pentru Simona. Townsend trimite prea lung. Forehand ratat al americancei. Game alb și Halep își confirmă break-ul.

3-2 Townsend lovește puternic de pe loc, dar mingea se oprește în fileu. Simona returnează bine și începe excelent game-ul (0-30). O minge prea lungă a româncei. Simona câștigă cel mai spectaculos punct al partidei, după ce o pasează ușor pe americancă din apropierea fileului. Townsend lovește plat, dar Simona găsește un răspuns perfect și face break-ul cu forehand-ul.

2-2 Taylor ratează incredibil din apropierea fileului. Din apropierea liniei de fund, Simona controlează punctele. Townsend e incomodată de o minge joasă (40-0). Simona pierde un punct, dar închide game-ul cu serviciul la exterior.

1-2 Serviciu puternic, retur ratat. Taylor e prea agresivă, se grăbește și trimite afară. Townsend vine iar la fileu, Simona aleargă, ajunge la limită și o pasează în cross. Townsend avansează din nou, de această dată Simona nu mai răspunde la fel de bine (30-30). Taylor urcă aproape de fiecare dată în teren, ajunge repede la minge și o incomodează pe Halep. Dublă greșeală a americancei. Ofensiva lui Taylor continuă, voleu câștigător. Simona trimite prea lung, Townsend își face din nou serviciul.

1-1 Ambele jucătoare lovesc puternic, Townsend se ține mai bine în schimb. Americanca ratează un rever. Taylor mai urcă o dată la fileu, Simona încearcă să o paseze, dar lovește banda fileului. Serviciu bun (30-30). Taylor continuă jocul bun, returnează câștigător și obține aplauzele fanilor. Simona salvează mingea de break cu un serviciu reușit. Publicul pare să fie mai vocal pentru Townsend decât a fost pentru Gibbs. Simona mai salvează o șansă a adversarei cu o minge lungă. Townsend încearcă să închidă cu o lovitură în cross, dar trimite prea puternic. Retur în fileu.

0-1
Townsend servește prima. Game-ul începe echilibrat (30-30). Simona ajunge la o scurtă, dar nu mai poate trimite înapoi. Americanca vine la fileu și închide game-ul cu un voleu.

Taylor Townsend intră în arenă, americanca e urmată de Simona Halep.

​Alexander Zverev l-a învins pe Frances Tiafoe, scor 6-3, 3-6, 6-2, 2-6, 6-3, după trei ore și 10 minute. Pe arena Arthur Ashe urmează duelul dintre Halep și Townsend.

Simona Halep își continuă aventura de la US Open. Românca o întâlnește pe americanca Taylor Townsend, locul 116 WTA, venită din calificări, în turul al doilea de la Flushing Meadows. Partida va fi în direct pe Eurosport și LiveText pe HotNews.ro (de la ora 22:50).

Cine este Taylor Townsend

Născută pe 16 aprilie 1996 la Chicago, Taylor este o jucătoare de mâna stângă care ocupă în prezent locul 116 în ierarhia mondială. Are 1.70 metri și a devenit o jucătoare PRO în anul 2012.

Rezultate modeste la Grand Slam-uri

Cea mai bună performanță a americancei la un Grand Slam datează din 2014, atunci când a reușit să ajungă până în turul al treilea la Roland Garros. La US Open a bifat un tur al doilea la ediția de anul trecut, în rest a părăsit de fiecare dată competiția în runda inaugurală.

Vine din calificări

Clasamentul nu a ajutat-o pe Taylor să pătrundă direct pe tabloul principal, aceasta fiind nevoită să joace în calificări: a trecut de Natalija Kostic, Veronica Cepede și Nina Stojanovic. În runda inagurală a învins-o pe Kateryna Kozlova (76 WTA), scor 3-6, 6-3, 6-2, după un meci de două ore și un minut.

Una dintre victimele preferate ale Simonei

Dacă ne uităm la meciurile directe, am putea spune că Taylor este una dintre victimele preferate ale Simonei. Nu a câștigat vreun set contra acesteia, iar cele mai multe game-uri bifate într-o manșă au fost 4, la Cincinnati, în 2017.

Americanca a fost și ea pe traseul Simonei anul trecut la Roland Garros, atunci când Halep a reușit să câștige primul Grand Slam din cariera.

Halep vs Townsend:

2019, Miami: 6-1, 6-3 pentru Halep
2018, Roland Garros: 6-3, 6-1 pentru Halep
2017, Cincinnati: 6-4, 6-1 pentru Halep.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

28331 vizualizari

 • +2 (12 voturi)    
  Hai Simonaaa! (Joi, 29 august 2019, 23:26)

  Tayfun11 [utilizator]

  Asta se aude din tribune! Romanii sunt pretutindeni!
 • -7 (13 voturi)    
  nuuuuuuu (Vineri, 30 august 2019, 1:05)

  un_carnat [utilizator]

  Ce pacat... tot campioana noastra ramane! Cu sau fara US Open!
 • +8 (10 voturi)    
  Lob (Vineri, 30 august 2019, 1:13)

  ElHobolan [utilizator]

  Oare dacā ar fi încercat câteva loburi n-ar fi fost mai bine?
  • +8 (12 voturi)    
   Nu stie (Vineri, 30 august 2019, 5:15)

   Fu Leng [utilizator] i-a raspuns lui ElHobolan

   Tot jocul ei e baseline defensive cu bh si fh-uri in cross.
  • +4 (4 voturi)    
   A incercat cateva (Vineri, 30 august 2019, 9:08)

   IoPaNet [utilizator] i-a raspuns lui ElHobolan

   Numai ca americanca se misca bine si reusea smash-ul cam din orice pozitie...
   • 0 (0 voturi)    
    Nu a incercat niciun lob de duel (Vineri, 30 august 2019, 15:13)

    PowerIon [utilizator] i-a raspuns lui IoPaNet

    , doar de pe fund in situatii de aparare a inaltat mingea in ultima instanta, de a dat Townsend smash.
    Jocul ei obisnuit e sa paseze in forta, desi e mai usor de lobat. La Monica Niculescu nu ar fi avut curaj americanca sa iasa la fileu, nemaivorbind de Radwanska sau taivaneza Hsieh Su-wei.
 • -2 (8 voturi)    
  Păcat ca nu a putut juca în lung (Vineri, 30 august 2019, 1:35)

  mr_mojo [utilizator]

  Pe centru a fost tot timpul hipo...ăăă...americanca.
  • +4 (12 voturi)    
   Hipo nehipo . (Vineri, 30 august 2019, 2:22)

   Alius [utilizator] i-a raspuns lui mr_mojo

   ... cine s-a calificat mai departe? Hai sa auzim.
  • +2 (2 voturi)    
   mai subtire (Vineri, 30 august 2019, 10:04)

   noi2013 [utilizator] i-a raspuns lui mr_mojo

   cu pacatul si cu hipo..... pacat ca nu stie sa joace altceva decat de pe fundul terenului
 • +2 (18 voturi)    
  Taylor Townsend (Vineri, 30 august 2019, 2:16)

  Rahan5 [utilizator]

  are 1,70 m , cu numai 2 cm mai mult ca Simona Halep, deci
  pe betonul vopsit de la US Open Taylor nu a fost in net avantaj, comparativ cu o sportiva mai inalta.
  Deci Simona Halep a pierdut fara scuze (din anumite puncte de vedere) . Adica cariera ei la inalt nivel este teoretic sfarsita. Daca nu pierdea acum ar fi pierdut cu siguranta in urmatoarele meciuri. Pana la finala era cale lunga.
  Taylor Townsend este cu 5 ani mai tanara. Asta a fost decisiv.
  Iar daca o mai ,,tanara" de pe locul 113 a batut-o pe Simona Halep,
  atunci cel putin primele 10 sportive din acest clasament o pot batea relativ usor de acum incolo pe Simona Halep.
  • 0 (16 voturi)    
   Iluzii... (Vineri, 30 august 2019, 3:33)

   J.C.Denton [utilizator] i-a raspuns lui Rahan5

   Nu mor caii când vor câinii! Cum s-a văzut și la Wimbledon, când obosise haita de hateri tot anunțând sfârșitul Simonei și sfârșitul nu mai venea. Și mai repetă conjugarea lui "a bate". Poate a doua oară îți iese...
  • 0 (12 voturi)    
   Rationament de doi lei... (Vineri, 30 august 2019, 9:16)

   IoPaNet [utilizator] i-a raspuns lui Rahan5

   Fiecare jucatoare are stilul propriu, poti pierde fara drept de apel la jucatoarea de pe locul 15 si sa castigi fara probleme la jucatoarea de pe locul 5.
   Cu siguranta nici o jucatoare de top 10 nu ar fi urcat la fileu la mai mult de jumatate din puncte, asa cum a facut Townsend, nu are niciuna acest stil de joc (si asta a si fost motivul pentru care Simona a fost surprinsa, nu a mai intalnit stilul asta).
   Cat despre "tinerete", Simona mai are cel putin 3-4 ani de jucat la nivel inalt, asa ca stai linistit, vei avea ocazia sa iti versi frustrarile pe net mult timp de acum incolo.
 • +11 (17 voturi)    
  O mare mare (Vineri, 30 august 2019, 3:57)

  Observatory [utilizator]

  campioana trebuie sa aibă un joc mai complex nu sa stai pe fundul terenului absolut todeauna !?și toate meciurile exact la fel !?
  Curioasa strategie.
  1- pare plictisita și fără dorința
  2- terenurile rapide nu prea sunt pe stilul ei preferat.
  In rest , succes și sunt convins ca va câștiga in continuare turnee...
 • -4 (10 voturi)    
  Nevermind !!! (Vineri, 30 august 2019, 5:23)

  gigiN [utilizator]

  Important este doar faptul ca,in continuare, ea stie foarte bine ce are de facut !!!
 • +9 (9 voturi)    
  . (Vineri, 30 august 2019, 8:40)

  johnel [utilizator]

  Halep este o jucatoare rudimentara tactic. Nu are reactii la schimbarile tactice ale adversarelor. Daca nu ghiceste jocul inainte de a incepe, este incapabila sa faca schimbari importante in tactica in timpul jocului. Inertie mare... Are nevoie de un antrenor cu personalitate dar si abil, fata de care sa nu aiba "curajul" de a i se impotrivi.
 • +6 (8 voturi)    
  Autosuficienta (Vineri, 30 august 2019, 8:59)

  lasa [utilizator]

  Marii campioni nu se plimba dupa ce castiga un turneu, nu, muncesc in continuare, pentru ca daca isi ies din forma, e mult mai greu sa reintre in joc.
  aici, cum am mai spus, avem de a face cu lipsa unui antrenor autentic, care ca contracareze lipsurile jucatoarei . Nu cred ca sunt multi tenismeni de top care sa se conduca singuri si sa nu aiba nevoie de o minte clara din afara terenului.
  Simona a facut tot ce putea, dar nu intotdeauna e suficient sa joci numai ce stii tu mai bine....
 • 0 (0 voturi)    
  Speram ... (Vineri, 30 august 2019, 15:20)

  Observatory [utilizator]

  ca Simona sa meargă înainte și sa nu se enerveze pe antrenor...
  Când câștiga , este meritul ei, dar când pierde este vina antrenorului...?!
  De la distanță arată ca ea îl antrenează pe antrenor simple ea singura ?
  Urgentă nevoie de un antrenor bun și in special autoritar !
  Numai dacă mai exista dorința de a câștiga !
 • 0 (0 voturi)    
  simona halep (Sâmbătă, 31 august 2019, 17:23)

  ivana.tiberiu1375394274205 [utilizator]

  Cum mama naibii esti zmeu la Wimbledon (ce ai luat acolo?) si apoi te bat toti. Este lamentabil ca o jucatoare fosta nr 1 si castigatoare a doua GrandSlamuri sa pierzi in turul 1 sau 2 la o multime de turnee. Este un blazon patat si nu sunt putini care spun ca joaca la pariuri. Invoca de fiecare data niste motive puerile. Ma uit la fata asta, Pliskova, isi respecta blazonul si de multe ori a jucat aproape intr-un picior. Pe de alta parte Halep sa recunoastem nu stie multe din tenis : stopul la fileu, passing ul la fileu, etc. In plus nu se aduna in momentele grele si nu se adapteaza la jocul adversarei. Ea se enerveaza (pe cine ???) sau se face ca se enerveaza


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by