​Serena Williams a obținut calificarea în turul al treilea de la US Open, după ce a învins-o în trei seturi, scor 5-7, 6-3, 6-1, pe Catherine McNally (121 WTA). La finalul disputei, Serena a precizat că nu a fost mulțumită de jocul ei și că va juca mai bine data viitoare.

Serena WilliamsFoto: Corinne Dubreuil / FFT

În vârstă de 17 ani, Catherine a evoluat cu multă încredere și curaj preț de aproape un set și jumătate, dar apoi nu a mai putut menține ritmul. Serena a oprit "căderea" la timp și a reușit să se impună după un meci care a durat o oră și 54 de minute (5-7, 6-3, 6-1).

La finalul partidei, Serena a precizat că nu a fost deloc mulțumită de prestația ei.

"Am comis prea multe erori până la mijlocul setului al doilea, mai ales cu lovitura de dreapta. Nu sunt prea mulţumită de jocul pe care l-am produs în această seară, dar am supravieţuit. Voi juca mai bine data viitoare" - Serena Williams.

În turul trei, Serena se va duela cu învingătoarea partidei dintre Karolina Muchova (Cehia, 44 WTA) vs Su-Wei Hsieh (Taiwan, 28 WTA).

Miercuri, din cauza ploii, nu s-au disputat meciuri la US Open decât pe arenele acoperite (n.r. Arthur Ashe și Louis Armstrong).

S-au disputat în turul II:

Serena Williams (8) - Catherine McNally 5-7, 6-3, 6-1

Ashleigh Barty (2) - Lauren Davis 6-2, 7-6(2)

Karolina Pliskova (3) - Mariam Bolkvadze 6-1, 6-4

Elina Svitolina - Venus Williams 6-4, 6-4

Madison Keys (10) - Zhu Lin 6-4, 6-1

În România, competiția poate fi urmărită în direct pe Eurosport și LiveText și LiveScore pe HotNews.ro.

Rezumatul partidei: