​Decorată de președintele Klaus Iohannis cu Ordinul Național Steaua României în grad de Cavaler după ce a câștigat turneul de Grand Slam de la Wimbledon, Simona Halep a găsit timp să discute cu jurnaliștii și despre tenis. Fostul lider mondial a precizat că îl așteaptă pe Darren Cahill să vină înapoi alături de ea.

HotNews.roFoto: Hotnews

Despre o posibilă revenire a lui Darren Cahill

"Nu am discutat încă, dar sper să se întoarcă în echipa noastră, deşi n-a fost oficial antrenorul meu a fost mereu alături de noi, de toată echipa, sufleteşte şi cu sfaturi, mi-a dat sfaturi la Wimbledon înainte de meciuri. Cred că formăm o echipă bună, cu domnul Dobre, care este trup şi suflet alături de echipa mea. Toţi sunt foarte importanţi pentru mine şi datorită lor am ajuns la cel mai înalt nivel al meu" a declarat Simona Halep, citată de Telekomsport.

În urmă cu doar câteva săptămâni, Simona a câștigat turneul de la Wimbledon, acesta fiind al doilea Grand Slam din carieră cucerit de Halep (după Roland Garros 2018).

Președintele Klaus Iohannis a decorat-o pe Simona Halep: "Ați scris o pagină de istorie în doar 55 de minute. A fost o lecție de ambiție"