Mihaela Buzărnescu (58 WTA) a fost eliminată, marți, în primul tur al turneului de la San Jose (Statele Unite ale Americii), după ce a pierdut contra rusoaicei Daria Kasatkina (40 WTA), scor 2-6, 2-6. Miki era campioana en-titre a competiției americane, după titlul cucerit în 2018.

Mihaela BuzarnescuFoto: Hotnews

Sportiva din Rusia s-a impus fără emoții în partida contra lui Buzărnescu, câștigând de cinci ori pe serviciul adversarei. Partida s-a încheiat după o oră și trei minute.

Astfel, Mihaela Buzărnescu a fost eliminată încă din primul tur al întrecerii pe care anul trecut a câștigat-o. Titlul de la San Jose, din 2018, este singurul din palmaresul tenismenei de 31 de ani.

În urma acestei înfrângeri, Mihaela Buzărnescu va pierde 469 de puncte și va avea parte de o cădere dramatică în clasamentul WTA.

În ierarhia LIVE, actualizată marți, Mihaela Buzărnescu a coborât 66 de poziții și se află pe locul 124 WTA.

În 2019, Mihaela Buzănescu a obținut nouă victorii și a pierdut 22 de partide.

În turul secund, Daria Kasatkina o va înfrunta pe principala favorită la câștigarea turneului, ucraineanca Elina Svitolina (7 WTA).

Turneul Premier de la San Jose, dotat cu premii totale în valoare de 799.000 de dolari, se desfășoară în perioada 30 iulie - 5 august, transmite Mediafax.