​​Perechea formată din Irina Begu și Raluca Olaru (cap de serie 1) s-a calificat în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului BRD Bucharest Open, după ce Patricia Maria Țig s-a accidentat la încheietura mâinii stângi în timpul partidei cu Anastasija Sevastova, de pe tabloul de simplu. Țig a făcut echipă, la această competiție, cu Irina Bara.

HotNews.roFoto: Hotnews

Pentru un loc în marea finală, principalele favorite se vor duela cu învingătoarele partidei Andreea Mitu/Lara Arruabarrena-Vecino (România/Spania) vs Jaqueline Cristian/Gabriela Ruse (România).

În cealaltă semifinală se vor întâlni cuplurile Viktoria Kuzmova/Kristyna Pliskova (Slovacia/Cehia) și Aliona Bolsova Zadoinov/Tereza Mrdeza (Spania/Croația).

BRD Bucharest Open face parte din categoria International și este dotat cu premii în valoare de 250.000 de dolari. Competiția se desfășoară în perioada 15-21 iulie 2019, la Arenele BNR din Capitală.

Citește și:

​BRD Bucharest Open: Patricia Țig a oferit surpriza zilei - A învins-o pe Anastasija Sevastova, principala favorită și deținătoarea trofeului