Perechile Irina Bara/Patricia Maria Ţig și Jaqueline Cristian/Elena-Gabriela Ruse s-au calificat miercuri în sferturile probei de dublu din cadrul turneului BRD Bucharest Open.

HotNews.roFoto: Hotnews

Aflate pe tabloul principal al probei de dublu de la BRD Bucharest Open grație unui wild card, Irina Bara și Patricia Maria Ţig au învins, cu scorul de 6-2, 7-5, echipa Cristina Bucsa/Prarthana Thombare (Spania/India).

Româncele vor da piept în faza următoare cu învingătoarele din întâlnirea Irina Camelia Begu/Raluca Olaru, cap de serie numărul 1 - Giorgia Marchetti/Laura Pigossi (Italia/Brazilia).

În altă partidă a zilei pe tabloul de dublu, Jaqueline Cristian și Elena-Gabriela Ruse au învins perechea românească Elena Bogdan/Alexandra Cadanțu, scor 6-4, 6-3.

În sferturi, Cristian și Ruse vor evolua împotriva echipei Lara Arruabarrena-Vecino (Spania)/Andreea Mitu, cap de serie numărul 3.

Calificarea în sferturi este recompensată la Bucureşti cu un premiu total de 1.820 de dolari şi cu câte 60 de puncte WTA.

Tot miercuri, perechea Ana Bogdan (România)/Isabella Shinikova (Bulgaria) a fost eliminată în primul tur de cuplul Aliona Bolsova Zadoinov (Spania)/Tereza Mrdeza (Croația), scor 2-6, 7-6(3), 10-7.