Simona Halep (4 WTA) și Novak Djokovic (1 ATP) au participat la Dineul Campionilor, de la Wimbledon, după ce aceștia au triumfat la All England Club, scrie Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Simona Halep a strălucit duminică seara, la evenimentul organizat la Guildhall, în Londra. Sportiva a purtat o rochie elegantă, de culoare neagră. Djokovic s-a ridicat, de asemenea, la nivelul așteptărilor, sârbul schimbând echipamentul alb, de la Wimbledon, cu un costum negru. Cei doi s-au fotografiat ținând în mâini trofeele câștigate.

Conform tradiției, cei doi campioni au trebuit să deschidă balul cu un dans. După finala câștigată împotriva Serenei Williams, Halep declara în conferința de presă: ”Voi fi foarte încordată dacă va trebui să dansez. Dar sper că voi fi în regulă. Voi fi bine și mă voi bucura de noapte.”

Printre celebritățile care au mai luat parte la eveniment se numără Todd Woodbridge, Rod Laver, Susan Johnson sau Chris Wilkinson.

Simona Halep a învins-o, sâmbătă, 13 iulie, pe Serena Williams, cu scorul de 6-2, 6-2, câștigând cel de-al doilea trofeu de Grand Slam al carierei sale.

Djokovic a reușit și el să câștige finala masculină de la Wimbledon, impunându-se în fața lui Roger Federer, cu scorul de 7-6(5), 1-6, 7-6(4), 4-6, 13-12(3). Astfel sârbul i s-a alăturat campioanei române la petrecerea de celebrare a evenimentului sportiv.