Roger Federer a pierdut finala de la Wimbledon, însă elvețianul a fost la cel mai înalt nivel timp de aproape cinci ore în fața lui Novak Djokovic. Fedex a ratat două mingi de meci în decisiv, la scorul de 8-7 și 40-15, l-a felicitat pe adversar pentru partidă și a declarat că va avea nevoie de timp pentru a-și reveni.

HotNews.roFoto: Hotnews

"E ceva ce nu o să uit. A fost un meci mare. A fost lung, a avut de toate. Am avut șansele mele. Am jucat un tenis de mare clasă. Felicitări, Novak. Ai jucat bine. Sper să fie o motivație pentru alți oameni ce fac la vârsta mea. Voi avea nevoie de timp să îmi revin. Vreau să joc în continuare la un nivel înalt. Familia și-ar fi dorit să câștig, dar îi iubesc pe toți", a spus Federer, la interviul de pe teren.

Liderul ATP, sârbul Novak Djokovic, a câştigat, duminică, pentru a cincea oară turneul de la Wimbledon, a doua oară consecutiv. El l-a învins în finală pe elveţianul Roger Federer, numărul 3 mondial, după aproape cinci ore de joc, confruntare la care a salvat două mingi de meci. Djokovic a câştigat finala cu scorul de 7-6 (5), 1-6, 7-6 (4), 4-6, 13-12 (3), în patru ore şi 55 de minute.

S-ar putea să te mai intereseze și: