​Simona Halep stă între istorie şi Serena Williams, a titrat ediţia online în limba franceză a canalului Eurosport.

HotNews.roFoto: Hotnews

Titlul face referire la trofeul de Grand Slam cu numărul 24 pe care Serena Williams îl poate cuceri, sâmbătă, în finala de la Wimbledon, în care o va întâlni pe Simona Halep. O victorie a americancei ar face-o pe aceasta să egaleze numărul de Grand Slam-uri câştigate de legendara Margaret Court, care deţine recordul.

"Dar în finală Simona Halep va face totul pentru a o împiedica şi pentru a-şi înscrie ea numele în palmaresul de la All England Club", a precizat sursa citată.

Însă româncei nu îi va fi uşor, pentru că Serena Williams "şi-a regăsit ceea ce o făcea atât de redutabilă în circuitul feminin: forţa sa şi agresivitatea ei la serviciu şi la retur".

"Dar pe o suprafaţă mai lentă ca anul trecut, potrivit majorităţii jucătorilor, ea a înflorit şi ar putea câştiga al doilea din carieră", a continuat Eurosport.

Simona Halep, locul 7 WTA, va juca sâmbătă, la Wimbledon, în compania Serenei Williams, locul 10 WTA, a cincea finală de Grand Slam, a treia de turneu în acest an şi cea cu numărul 36 (în total) din carieră, la simplu. Jucătoarea română a câştigat un singur Grand Slam, la Roland Garros, anul trecut, scrie News.ro.

Citește și: