Mats Wilander (54 de ani), de șapte ori campion de Grand Slam, consideră că Novak Djokovic (32 de ani, nr. 1 ATP) este, cu siguranță, favorit în înfruntarea cu Roger Federer (37 de ani, nr. 3 ATP) din finala masculină, potrivit Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Deși Novak Djokovic a arătat câteva vulnerabilități în meciul din semifinală cu Roberto Bautista Agut, încheiat cu victoria sârbului (scor 6-2, 4-6, 6-3, 6-2), Mats Wilander crede că numărul 1 mondial își va îmbunătăți considerabil jocul.

"Pentru meciul de duminică, este greu să nu îl vezi pe Novak favorit la titlu. Principala armă a lui Federer este serva sa și Novak va găsi o modalitate să o oprească. Serva lui Federer nu este atât de dificilă, însă este bine plasată", a precizat Wilander.

Analizând jocurile celor doi sportivi, Wilander a spus: ”Dacă privim în perspectivă, putem spune că cea mai slabă parte a jocului lui Djokovic este la fel de bună ca cea a lui Federer. Novak este mai puternic la câteva aspecte, precum mișcarea pe teren, returul servelor și reverul. Cred că va fi complicat. Djokovic va simți multă presiune, dar, pentru Federer, ar putea fi ultima sa șansă".

Finala dintre Roger Federer și Novak Djokovic se va desfășura, duminică, 14 iulie, începând cu ora 16:00, și va fi transmisă în direct pe EuroSport și LiveText pe HotNews.ro.

S-ar putea să te mai intereseze și: