Duminică este zi de pauză la Wimbledon, iar organizatorii competiției londoneze au anunțat programul pentru luni. Partida dintre Simona Halep și Cori Gauff, din optimi, va fi a doua a zilei pe Terenul 1 și va începe în jurul orei 16:30 (ora României). Confruntarea va putea fi urmărită în direct la Eurosport și LiveText pe HotNews.ro.

Simona HalepFoto: wimbledon.com

Ziua de tenis pe Terenul 1 va fi deschisă de meciul dintre Serena Williams (favorită 11) și Carla Suarez-Navarro (30), de la ora 15:00 (ora României).

Tot luni, de la ora 13:00, perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (Olanda), cap de serie numărul 5, va da piept cu echipa Maximo Gonzalez/Horacio Zebalos (Argentina), cap de serie numărul 9, în optimi, pe Terenul 14.

La dublu mixt, Raluca Olaru şi croatul Franko Skugor (favoriți 12), direct acceptaţi în turul al doilea, vor evolua împotriva cuplului american Frances Tiafoe/Venus Williams. Această întâlnire este ultima de pe Terenul 18, după două meciuri de simplu, unul feminin şi altul masculin, şi după o partidă de dublu masculin.

În proba de simplu destinată juniorilor, România va avea luni doi reprezentanți. Nicholas David Ionel va evolua în primul tur cu britanicul Jacob Fearnley (beneficiar al unui wild card), în al doilea meci al zilei de pe Terenul 7 (va începe după ora 14:30).

Nini Gabriel Dică va juca în prima rundă contra americanului William Grant (lucky-loser), de la ora 13:00. Partida este prima a zilei de pe Terenul 10.

Aici poți citi o amplă prezentarea a turneului de la Wimbledon.

Competiția de la "All England Lawn Tennis and Croquet Club" poate fi urmărită în România în direct pe Eurosport (1, 2 și pe Eurosport Player) și LiveText și LiveScore pe HotNews.ro.