Nick Kyrgios a oferit câteva momente controversate în timpul meciului jucat împotriva lui Rafael Nadal. La un moment dat, pe o venire a ibericului spre fileu, australianul l-a luat la țintă pe adversar cu o minge trasor: "Da, l-am vizat. Voiam să-l lovesc în piept. De ce mi-aş cere scuze?", a fost răspunsul lui Nick la conferința de presă.

HotNews.roFoto: Hotnews

Ce spune despre momentul în care și-a lovit adversarul cu o minge

"Da, l-am vizat. Voiam să-l lovesc în piept. De ce mi-aş cere scuze? Câte Grand Slam-uri a câştigat, câţi bani are în cont? Cred că poate primi o minge în piept. Nu îmi cer scuze" - Nick Kyrgios, la conferinţa de presă.

Ce spune Nadal

"Nu doar pentru mine este periculos, ci şi pentru arbitri, pentru spectatori. Ştiu că atunci când loveşti aşa, mingea poate ajunge oriunde" - Rafael Nadal.

Rafa a avut câștig de cauză în patru seturi, scor 6-3, 3-6, 7-6(5), 7-6(3), după trei ore şi şapte minute, obținând astfel calificarea în turul trei de la Wimbledon (acolo unde-l va întâlni pe Jo-Wilfried Tsonga).

Aici poți citi o amplă prezentare a turneului de la Wimbledon.

Competiția de la "All England Lawn Tennis and Croquet Club" poate fi urmărită în România în direct pe Eurosport (1, 2 și pe Eurosport Player) și LiveText și LiveScore pe HotNews.ro.

Aici poți vedea momentul în care Kyrgios trimite pe direcția adversarului:

Aici poți vedea cele mai frumoase lovituri ale partidei Nadal vs Kyrgios: