​Cunoscut pentru mobilitatea fantastică pe care o are, Novak Djokovic continuă să fie surprins în ipostaze tot mai diverse de către fotografi la turneele la care participă. Ultima ispravă, la Wimbledon, acolo unde Nole pare mai degrabă că vrea să pareze o lovitură de la 11 decât să returneze o minge cu forehand-ul.

Novak Djokovic, la WimbledonFoto: wimbledon.com

A debutat perfect la Wimbledon, cu o victorie în trei seturi cu incomodul Philipp Kohlschreiber (57 ATP), scor 6-3, 7-5, 6-3, iar de-a lungul partidei cu germanul a oferit multe spectaculoase pentru fotografii prezenți pe Centralul din All England Club.

Djokovic este un jucător complet, care în funcție de necesități poate să returneze din tribune, din plonjon sau din tweener (n.r. printre picioare).

Mai jos, sârbul a fost surprins semănând mai degrabă cu un portar de fotbal care a ghicit colțul la o lovitură de la 11 metri.

În runda următoare, Djokovic (principalul favorit la câștigarea Wimbledon-ului din acest an) îl va avea ca adversar pe americanul Denis Kudla (111 ATP) - victorie cu Malek Jaziri (100 ATP), scor 6-4, 6-1, 6-3.

Sursa foto: Wimbledon.com

Aici poți citi o amplă prezentarea a turneului de la Wimbledon.

Competiția de la "All England Lawn Tennis and Croquet Club" poate fi urmărită în România în direct pe Eurosport (1, 2 și pe Eurosport Player) și LiveText și LiveScore pe HotNews.ro.