​A doua zi de la Wimbledon va fi din nou plină de tenis, iar printre protagoniste se vor afla Monica Niculescu, Sorana Cîrstea, Ana Bogdan și Gabriela Ruse. Primul meci le va aduce față în față pe Monica Niculescu și Andrea Petkovic, de la ora 13:00 (ora României).

WimbledonFoto: wimbledon.com

Programul de marți al jucătoarelor din România:

Terenul 1

Ana Bogdan (132 WTA) - Johanna Konta (Marea Britanie, 18 WTA) - al doilea meci de pe această arenă (după Barty vs Zheng, de la ora 15:00), va începe în jurul orei 16:30 și va putea fi urmărit LiveScore pe HotNews.ro.

Meciuri directe: 0-1

Terenul 16

Monica Niculescu (111 WTA) - Andrea Petkovic (Germania, 69 WTA) - primul meci de pe acest teren, va începe la ora 13:00 și va fi transmisă LiveScore pe HotNews.ro.

Meciuri directe: 3-3

Terenul 17

Sorana Cîrstea (77 WTA) - Amanda Anisimova (SUA, 26 WTA) - a doua partidă de pe acest teren (după Ward vs Basilashvili, de la ora 13:00), ar putea începe în jurul orei 15:00. Confruntarea va fi transmisă LiveScore pe HotNews.ro.

Meciuri directe: 0-0

Gabriela Ruse (176 WTA) - Julia Goerges (Germania, 17 WTA) - al treilea meci de pe acest teren

Meciuri directe: 0-0

Click aici pentru a vedea programul complet al zilei de marți de la Wimbledon.

Aici poți citi o amplă prezentarea a turneului de la Wimbledon.

Competiția de la "All England Lawn Tennis and Croquet Club" poate fi urmărită în România în direct pe Eurosport (1, 2 și pe Eurosport Player) și LiveText și LiveScore pe HotNews.ro.