Tânărul australian Akira Santillan (238 ATP) a fost eliminat de belgianul Ruben Bemelmans (171 ATP) în turul al doilea al calificărilor de la Wimbledon, după un meci maraton de trei ore. Santillan a avut și două mingi de meci pe serviciul adversarului, însă a trebuit să se recunoască învins. Frustrarea a fost atât de mare încât australianul a mers într-un parc și a distrus toate cele cinci rachete pe care le-a avut în termobag la partida cu Bemelmans.

HotNews.roFoto: Hotnews

După înfrângerea din turul al doilea al calificărilor de la Wimbledon, Akira Santillan s-a dus pe un teren din parcul Roehampton pe care îl credea retras, pentru a-și vărsa nervii pe rachetele de tenis. Australianul a avut însă câțiva spectatori care nu au ezitat să imortalizeze momentul, iar imaginile au apărut imediat pe rețelele de socializare.

Akira Santillan (22 de ani) a fost învins de Ruben Bemelmans (31 de ani), scor 6-7(5), 6-3, 12-10, după trei ore de joc. Australianul a avut două mingi de meci pe serviciul adversarului, la scorul de 8-7 în setul decisiv.

Pentru un loc pe tabloul principal al celui de-al treilea Grand Slam al anului, Bemelmans se va duela cu americanul Donald Young (200 ATP).