Australianul Nick Kyrgios a oferit o nouă reprezentaţie marcă înregistrată, în cadrul turneului de la Queens Club. Joi, el a trebuit să joace două meciuri, după ce ploaia a afectat desfăşurarea competiţiei în zilele anterioare, informează News.ro.

Nick KyrgiosFoto: ausopen.com

În meciul cu spaniolul Roberto Carballes Baena, pe care l-a câştigat cu 7-6 (4), 6-3, în turul I, rebelul australian s-a certat cu arbitrul de scaun Fergus Murphy, considerând că, la minge de set, al doilea serviciu al adversarului său a fost aut şi, astfel, dublă greşeală.

"Nu o să dau sută la sută când un arbitru de linie truchează meciul, nu mai vreau să joc", a spus Kyrgios.

"Bro, tu faci mişto de mine. Mingea a fost mult aut, fără glumă. Ce faci? De fapt, ce faci tu aici? Bro, e o glumă! Refuz să mai joc. Şi şapca ta arată ridicol, nici măcar nu e soare", i-a transmis Kyrgios arbitrului de scaun, care s-a făcut că nu aude remarca despre şapca lui, însă l-a avertizat pe jucător pentru conduită nesportivă.

Tenismenul australian a continuat partida, dar s-a certat şi pe el însuşi: "Atât de leneş, fă ceva, eşti atât de leneş! Ai jucat FIFA până la 03.00, la ce să te aştepţi".

Kyrgios a pierdut partida din turul al doilea, disputată în aceeaşi zi, scor 6-7 (4) 7-6 (3) 7-5 cu canadianul Felix Auger-Aliassime.

S-ar putea să te intereseze și: