Prezent la Cluj unde este invitat special la "Sports Festival 2019", Darren Cahill a vorbit despre viitorul său în tenis. Australianul a precizat că va lua la finalul acestui an o decizie în privința revenirii la antrenorat și că Simona Halep va fi prima pe care o va suna.

HotNews.roFoto: Hotnews

Ce a spus Darren Cahill

"Am luat un an de pauză de la antrenorat pentru a fi cu familia, ceea ce îmi face plăcere. La finalul anului nu ştiu încă sigur ce voi face, dar pot să vă garantez că dacă mă voi întoarce să antrenez, Simona va fi prima persoană pe care o voi suna pentru a vedea dacă vrea să mă întorc înapoi sau nu. Sper să zică da, vom vedea. Multe depind de ceea ce se va întâmpla în următoarele şase luni" - Darren Cahill, citat de Digisport.

Ce zice Simona Halep

"Nu s-a schimbat nimic, are pauză anul acesta cu familia, unde se bucură de timpul petrecut împreună şi atunci când va veni timpul să decidă dacă mai antrenează sau nu, eu voi fi prima persoană pe care o va suna şi mă va întreba dacă îmi doresc să vină în echipa noastră, împreună cu Daniel Dobre, aşa îşi doreşte în momentul acesta. Dar vom vedea atunci când va fi momentul", a spus Simona Halep în conferinţa de presă susţinută alături de Darren Cahill şi Marius Copil.

Jocurile Olimpice, obiectiv principal

"Este obiectivul principal Olimpiada, sper să fiu sănătoasă, să fiu în formă şi să fiu aptă de joc. Mi-aş dori tare mult o medalie şi cred că dacă o să reuşesc acest lucru o să mă împlinesc cu totul în cariera sportivă", a completat Simona Halep.

Simona Halep și Darren Cahill au colaborat preț de patru ani, perioadă în care sportiva noastră a încheiat pe locul întâi clasamentul WTA la finalul lui 2017 și 2018. În plus, alături de australian Simona și-a împlinit marele vis, câștigarea unui Grand Slam (Roland Garros, în 2018).

Simona Halep, Marius Copil, Fabio Fognini şi Daniela Hantuchova vor susţine, sâmbătă, meciuri demonstrative, la BT Arena Cluj, în cadrul "Sports Festival 2019".