​Personajul principal al primelor zile de la Roland Garros este fără urmă de îndoială Roger Federer. Întors la competiția de la Paris după o pauză de patru ani, elvețianul este "vânat" de fani la tot pasul. Ultima ispravă, după meciul cu Oscar Otte. Documentați până la ultimul detaliu în legătură cu programul lui Mister Perfect, spectatorii părăsesc locul "călduț" din arene (pentru care au plătit, desigur), pentru a se deplasa în fața centrului de presă, acolo unde un adevărat blocaj în speranța obținerii unui autograf sau a unei fotografii pe fugă.

Roger Federer si isteria fanilor (10)Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Roger l-a învins fără mari bătăi de cap pe Oscar Otte, iar apoi a urmat cursul firesc al lucrurilor: interviul de pe teren, iar apoi conferința de presă la care sala principală de la Roland Garros se dovedește mereu neîncăpătoare.

Isteria capătă dintr-o dată contur, iar prin fața centrului de presă nu prea se mai poate circula. Spectatorii se informează, știu că elvețianul se află în tradiționala întâlnire cu jurnaliștii și se grupează liniștiți în fața centrului de presă.

Sunt și unele persoane care se află întâmplător în zonă, dar cei mai mulți și-au părăsit locurile din arene pentru care au plătit sume importante în speranța că vor fi atât de norocoși încât Federer se va opri din drumul său spre vestiare pentru a semna autografe și pentru a face fotografii.

Acest lucru desigur că nu se întâmplă, elvețianul fiind încadrat foarte bine de forțele de ordine care-l conduc cu mare dificultate spre noul Chatrier.

Cei care îl <însoțesc> pe Federer preț de aproximativ 50 de metri fac poze și filmează în speranța că poate, cumva, vor reuși un cadru norocos, iar Roger va putea fi imortalizat la ei în telefon.

Ceea ce se întâmplă după fiecare meci al elvețianului puteți vedea mai jos într-o galerie foto.

Fotografii realizate cu noul Huawei P30 Pro de la evoMAG.ro