Tenismanul Horia Tecău a scris, duminică seară, pe Facebook, că a fost minunat să joace şi să câştige la Madrid în faţa legendelor tenisului românesc Ion Ţiriac şi Ilie Năstase.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Este minunat să ridic trofeul astăzi, după atâtea provocări grele! Mulţumesc Jules Rojer pentru această mare victorie. A fost extraordinar să joc în faţa legendelor noastre, Mr Ţiriac şi Mr Năstase. Mulţumesc tuturor pentru sprijin! Gracias Madrid!", a scris Tecău pe Facebook.

Horia Tecău şi coechipierul lui, olandezul Jean Julien Rojer, au câştigat, duminică, pe arena centrală de la Caja Magica, cea mai importantă finală din 2019, cea de la Madrid Open, turneu de 1.000 de puncte.

În ultimul act, Tecău şi Rojer au trecut de perechea Diego Schwartzman/Dominic Thiem (Argentina/Austria), scor 6-2, 6-3.

Meciul a durat o oră şi 11 minute.

Aceasta a fost finala cu numărul 55 din cariera lui Horia Tecău, a doua din acest an, după cea de la Rotterdam, turneu de 500 de puncte. Tenismenul român a câştigat până acum 35 de trofee la dublu şi a mai jucat de 20 de ori în ultimul act.