Calificate în turul doi al tabloului de simplu de la Madrid, Simona Halep și Sorana Cîrstea vor evolua marți. Până atunci, Halep va juca luni la dublu alături de Irina Begu. De la ora 13:00, Mihaela Buzărnescu va da piept cu Anastasija Sevastova.

Simona Halep, la MadridFoto: madrid-open.com

Halep, despre meciul cu Gasparyan

"Meciul a fost unul bun, consider că am jucat bine până spre final. Dar în finalul setului doi, ea a jucat mai bine, a intrat în ritm. Eu am dat mai razant şi cred că acolo s-a făcut diferenţa. Dar sunt foarte mulţumită de felul cum a fost, mai ales că zilele astea nu a fost atât de bine" - Simona Halep, pentru Gabriel Morariu, corespondentul Digisport la Madrid.

Simona, despre inimosul public român

"Întotdeauna e o atmosferă frumoasă, să joc pe acest central îmi face plăcere. Am încredere mare când intru pe acest teren şi mă bucur că sunt aici. Mă hrănesc din sprijinul fanilor, am mulţi susţinători aici. M-au primit foarte călduros, chiar şi la antrenamente când mă duc. Îmi apreciază jocul şi le mulţumesc" - Simona Halep.

Halep vs Konta, în turul doi

Johanna Konta va fi adversara Simonei în turul al doilea, britanica trecând în două seturi, scor 6-4, 6-1, de Alison Riske.

Konta o conduce cu 3-1 în meciurile directe pe Halep. Trebuie menționat însă că nicio confruntare nu a avut loc pe zgură.

Cincinnati 2017: Halep - Konta 6-4, 7-6(1)

Wimbledon 2017: Konta - Halep 6-7(2), 7-6(5), 6-4

Miami 2017: Konta - Halep 3-6, 7-6(7), 6-2

Wuhan 2015: Konta - Halep 6-3, 3-6, 7-5

Programul de luni al jucătoarelor noastre:

Ora 13:00: Buzărnescu - Sevastova / primul meci de pe Terenul 4

Halep/Begu - Olaru/Jurak / al doilea meci pe Terenul 6

Bolsova/Santonja - Bara/Buzărnescu / al patrulea meci pe Terenul 6

Hsieh/Strycova - Mitu/Panova / ultimul meci (al cincilea) pe Terenul 6.

Masculin:

Tecău/Rojer - Bryan/Bryan / meciul 5 (ultimul) pe Terenul 4.