Organizatorii turneului ATP de la Queen's l-au anunţat pe tenismenul britanic Andy Murray pe lista jucătorilor înscrişi la competiţia de 500 de puncte care va avea loc între 17 şi 23 iunie, la Londra, scrie News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

Stefanos Tsitsipas, Marin Cilic, Milos Raonic, Nick Kyrgios şi Stan Wawrinka se numără şi ei printre cei 11 jucători anunţaţi de organizatori.

Murray nu a mai jucat de la Australian Open şi a fost supus unei noi intervenţii chirurgicale la şoldul drept, la 29 ianuarie, la Londra.

La Australian Open, britanicul de 31 de ani a declarat că ar putea fi ultimul său turneu. El a fost vizibil emoţionat şi a plâns la conferinţa de presă susţinută la Melbourne. La început, după ce a fost întrebat cum se simte, el a răspuns: “Nu grozav” şi apoi i-a venit să plângă, astfel că a ieşit din sală pentru scurt timp, pentru a-şi reveni.

El a spus că durerea la şoldul drept, din cauza căreia a fost operat în urmă cu un an, nu a dispărut şi a făcut să nu mai aibă bucuria dinainte de a se antrena şi a participa la competiţii.

După ultima operaţie, fostul lider ATP a declarat că nu mai are durereri, dar a apreciat la sub 50 la sută şansele de a evolua la turneul de la Wimbledon, din luna iulie, competiţie pe care a câştigat-o în 2013 şi 2016.