Irina Begu și-a făcut apariția în Kindarena acolo unde s-a antrenat intens cu Simona Halep. Informațiile din jurul echipei noastre lasă să se înțeleagă faptul că Irina va fi pe teren în al doilea meci al zilei, confruntare unde s-ar putea duela cu Alize Cornet.

Simona Halep, antrenament cu Irina BeguFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

După remiza de sâmbătă (1-1), cei doi antrenori par tot mai hotărâți să mute, iar antrenamentele din dimineața zilei de duminică alimentează din plin aceste zvonuri.

Caroline Garcia (sigură de prezența pe teren) s-a pregătit cu Alize Cornet, în timp ce Simona Halep (și ea titulară de drept duminică) s-a antrenat cu Irina Camelia Begu.

Prinde contur tot mai mult faptul că Mihaela Buzărnescu și Kristina Mladenovic nu se vor mai afla astăzi pe teren în duelurile de simplu (sigur, pentru Kiki sunt șanse mari să joace la dublu, alături de Caroline Garcia).

Desigur, ultima decizie le aparține celor doi căpitani nejucători și orice se poate întâmpla, însă ne îndreptăm spre următoarele dueluri: Simona Halep vs Caroline Garcia (confirmat de altfel) și Irina Camelia Begu vs Alize Cornet.

Rămâneți pe HotNews.ro pentru a fi la curent cu desfășurarea evenimentelor din Kindarena.

Reamintim că semifinala dintre Franța și România se reia de la scorul de 1-1.

Marea câștigătoare din Rouen se va duela în finală cu Australia (3-2 cu Belarus).