​Ce îți poate trece prin minte atunci când ești condus cu 6-0, 5-0 și minge de meci? Nu știu dacă ați trecut printr-o asemenea situație, dar vă pot spune că în circuitul ITF tocmai a avut loc una dintre cele mai mari reveniri din istoria tenisului. Tara Moore (479 WTA) a reușit și a învins-o pe Jessika Ponchet (Franța, 201 WTA).

Tara MooreFoto: Captura YouTube

La 6-0, 5-0 și 40-30, Tara Moore nu a renunțat, a adunat punct cu punct pentru a nu primi un dublu și a ajuns în postura de a câștiga manșa în tiebreak. Trezită din pumni, britanica a început să spere la mai mult, iar pe fondul revenirii ei, adversara s-a adâncit în neîncredere.

A fost 0-6, 7-6, 6-3 pentru Moore, la capătul unui meci care va rămâne cu siguranță în istoria tenisului. Partida a avut loc la turneul ITF de la Sunderland, informează BBC.

Tara Moore are în palmares nouă titluri ITF și a bifat un tur doi la Wimbledon la ediția din 2016.

Sigur, că unii vor putea spune că la un asemenea nivel mafia pariurilor poate înflori atât de frumos. Până la a deschide o discuție amplă pe această temă, rămâne performanța, una care poate servi drept motivație pentru cei aflați în situații care par "fără scăpare".