Rebelul tenisului Nick Kyrgios a avut un discurs extrem de dur la adresa campionilor Roger Federer, Rafael Nadal si Novak Djokovic. A fost acuzat de spaniol pentru comportamentul său neadecvat, iar australianul a venit acum cu replici acide, informează Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Nu ştiu cât respect le acordă ceilalţi, dar eu n-am de gând să respect pe cineva doar pentru că poate trimite o minge peste fileu. Nu este suficient pentru mine pentru a-i respecta. De ce să fac asta? Au deja un avantaj deoarece sunt programaţi mereu pe cele mai bune arene, în cele mai bune condiţii, şi nu ştiu de ce i-aş mai respecta şi eu. Evident că ce fac pentru acest sport este uriaş, inspiră milioane de oameni pe acest glob, dar eu sunt pe teren ca rival şi nu încerc să le fiu prieten", a spus Nick Kyrgios, citat de news.com.au.

Australianul de pe locul 33 în ierarhia mondială e recunoscut pentru ieşirile necontrolate din timpul meciurilor. Dar, el nu s-a ferit acum să conteste şi calităţile celor trei mari nume ale sportului-alb: "Oricum, nu fac ceva spectaculos. Evident că Federer este incredibil de talentat şi cel mai bun din istorie, dar oboseşte în momentele încordate. Djokovic suferă la mingile scurte, nu-i place să vină în faţă. În plus, are probleme la al doilea serviciu. Rafa iubeşte să fie defensiv şi poţi profita de cât de în spatele terenului stă. Au slăbiciuni şi dacă joci corect poţi să-i baţi".

S-ar putea să te mai intereseze și:

VIDEO Punctul zilei: Nick Kyrgios, "no-look-ul" și tweener-ul de senzație

​VIDEO Nick Kyrgios, huiduielile publicului și criticile lui Rafael Nadal: "Lipsă de respect pentru spectatori, pentru adversar, chiar și față de el"