Monica Niculescu (locul 138 WTA), venită din calificări, și-a aflat adversara din prima rundă a turneului Premier Mandatory de la Miami. Jucătoarea din România va evolua cu slovena Tamara Zidansek (locul 66 WTA).

Monica NiculescuFoto: shenzenopen.com

Învingătoarea din acest meci va evolua în manşa a doua cu spaniola Garbine Muguruza, locul 17 WTA şi cap de serie numărul 20, care este direct acceptată în această fază, scrie News.ro.

Miercuri, a fost stabilit şi meciul care îi va oferi Simonei Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 2, adversara din manşa a doua. Suedeza Johanna Larsson, locul 79 WTA, va da piept cu americanca Taylor Townsend, locul 96 WTA, care a trecut de calificări. Învingătoarea din acest meci va evolua cu Halep în manşa a doua, fază în care este acceptată jucătoarea română.

Mihaela Buzărnescu, locul 32 WTA şi cap de serie numărul 30, este şi ea acceptată direct în turul al doilea, în care va evolua cu învingătoarea din meciul dintre Alize Cornet (Franţa), locul 53 WTA, şi Vera Lapko (Belaus), locul 64 WTA.

Irina Begu, locul 70 WTA, va juca din nou în primul tur cu noua câştigătoare a turneului de la Indian Wells, Bianca Andreescu, locul 24. Ele s-au întâlnit şi în primul tur al competiţiei californiene, când sportiva canadiană de origine română s-a impus cu 6-7 (3), 6-3, 6-3.