Angelique Kerber s-a calificat în semifinalele de la Indian Wells, sportiva din Germania trecând în două seturi, scor 7-6(3), 6-3, de Venus Williams. Parcursul formidabil bifat în ultima perioadă de Belinda Bencic continuă și în California, elvețianca trecând de Karolina Pliskova după un meci de două ore și 17 minute (6-3, 4-6, 6-3).

HotNews.roFoto: Hotnews

Angie a avut răspunsurile necesare la tot ceea ce a încercat Venus, nemțoaica reușind grație combativității și defensivei incredibile să o reducă la tăcere pas cu pas pe americancă.

Kerber a fost per total jucătoarea mai inspirată, iar victoria s-a conturat după o oră și 37 de minute, scor 7-6(3), 6-3. Angie se califică în semifinale, acolo unde va da peste Belinda Bencic.

Că tot a venit vorba despre Belinda, elvețianca are un început de an grozav, cu victorii la multe dintre jucătoarele aflate pe primele poziții în lume. A venit rândul Karolinei Pliskova să simtă pe propria-i piele forma incredibilă arătată de Bencic.

După un meci intens de două ore și 17 minute, Belinda a avut câștig de cauză în trei seturi, scor 6-3, 4-6, 6-3.

Clasamentul WTA

Dacă se va califica în finală, Elina Svitolina o va depăși în clasamentul virtual pe Simona Halep, ea urmând să acumuleze 5485 de puncte (față de 5457 cât are în prezent Halep).

De asemenea, jucătoarea noastră ar putea fi întrecută și de Angelique Kerber, dacă nemțoaica va câștiga trofeul competiției californiene (ar putea ajunge la 5665 de puncte).

Semifinale Indian Wells:

Belinda Bencic (23) vs Angelique Kerber (8)

Bianca Andreescu vs Elina Svitolina (6).

Rezumatul partidei Kerber vs Venus:

Rezumatul partidei Bencic vs Pliskova: