​Federația Franceză de Tenis (FFT) a anunțat că începând de marți, 12 martie, au fost puse în vânzare biletele pentru întâlnirea din semifinalele Fed Cup, Franța vs România, din 20-21 Aprilie 2019, de la Rouen, informează pagina oficială de Facebook a Federației Române de Tenis.

Echipa de FedCup a RomanieiFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Programul după care pot fi cumpărate tichetele:

12-13 Martie - doar pentru membrii legitimati ai FFT;

14 Martie – pentru publicul larg. Biletele se pot cumpăra, on-line, de pe site-ul www.ticketmaster.fr.

Prețul unui bilet variază între 15 și 40 de euro pentru fiecare zi.

Federația Română de Tenis va primi 10 la sută din capacitatea sălii, respectiv puțin peste 500 de bilete pentru fiecare zi, iar joi, 14 martie 2019, se va anunța, pe site-ul www.frt.ro și pe paginile de Facebook www.facebook.com/FRTenis și https://www.facebook.com/romaniafedcup, care este modalitatea prin care aceste bilete pot fi achiziționate de către români.

Meciul cu franțuzoaicele va avea loc în Le Kindarena (Le palais des sports de Rouen), o sală cu o capacitate de 5.234 de locuri. A fost inaugurată pe 8 septembrie 2012 și a costat 52,4 milioane de euro.

România a învins Cehia, la Ostrava, cu scorul de 3-2, obţinând biletele pentru semifinalele FedCup, fază în care Simona Halep şi coechipierele ei vor da piept cu Franţa, care a trecut în sferturi de Belgia, cu 3-0, la Liege. România va evolua în deplasare, la 20 şi 21 aprilie, în această fază a competiţiei.

Pe cine s-a bazat Franța la ultimul meci:

Caroline Garcia

Alize Cornet

Pauline Parmantier

Kristina Mladenovic

Pe cine s-a bazat România:

Simona Halep

Mihaela Buzărnescu

Irina Camelia Begu

Monica Niculescu

Semifinale FedCup:

Franța vs România

Australia vs Belarus.