Într-un interviu pentru Telekom Sport, Florin Segărceanu (căpitanul nejucător al echipei de FedCup a României) a vorbit despre Simona Halep și despre antrenorul pe care numărul doi mondial l-ar putea avea în lojă în următoarea perioadă. Nu este vorba despre Sascha Bajin, ci despre un antrenor român cu care Simona a mai colaborat și în trecut.

HotNews.roFoto: Hotnews

Segărceanu, antrenorul și numele acestuia

"Este puțin o lipsă din punct de vedere al liniștii echipei, pentru că Simona nu are un antrenor de bază. Un antrenor principal reușeste uneori să facă programe și să impună anumite decizii. Însă Simona are o echipă foarte puternică. Dar, încet, încet, va trebui să găsească o variantă optimă pentru un antrenor, nu o varianta în grabă. Este deja în timpul turneelor și o asteaptă o perioadă mai dificilă.

Se apropie Roland Garros-ul, unde are de apărat puncte. Am înțeles că, săptămâna viitoare, Daniel Dobre ar putea merge să o ajute pe Simona. Ei au mai lucrat împreună, iar eu, personal, îl apreciez foarte mult pe Daniel. Cred că o va ajuta mult în această perioadă de tranzitie" - Florin Segărceanu pentru Telekom Sport.

Despre Sascha Bajin

"Legat de antrenorul care o pregătea pe Naomi Osaka, aici cred că sunt doar speculații. Eu cred că este dificil, mai ales când sunt astfel de antrenori cu cote foarte mari. Să se transfere așa antrenorul de la numărul 1 la numărul 2 WTA, doar după o săptămână ... Deci eu nu prea cred în astfel de zvonuri. Simona are nevoie de un om echilibrat care să se potrivească temperamentului ei" - Florin Segarceanu pentru Telekom Sport.

Conform spuselor căpitanului nejucător al echipei de FedCup a României, Simona Halep îl va avea în loja sa pe Daniel Dobre la Miami (Premier Mandatory), competiție care va începe săptămâna viitoare.

S-ar putea să te intereseze și:

VIDEO Indian Wells: Simona Halep vs Kateryna Kozlova 7-6(3), 7-5 / Românca, mai atentă în momentele cheie în fața unei jucătoare care și-a depășit condiția