Kateryna Kozlova (114 WTA/Ucraina) va fi adversara Simonei Halep din turul al treilea al turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, după ce a învins-o pe mai bine clasata Aliaksandra Sasnovich (Belarus/34 WTA), scor 6-4, 2-6, 6-0. Meciul a durat o oră și 45 de minute.

HotNews.roFoto: Hotnews

Simona Halep și Kateryna Kozlova nu s-au mai întâlnit până în acest moment în circuitul WTA. Partida dintre cele două va avea loc duminică, după ora 21:00, și va fi transmisă în direct pe DigiSport și LiveText pe HotNews.ro.

"Nu am apucat deloc să verific cum joacă. Nu am jucat niciodată împotriva ei, aşa că trebuie să cercetez, ca să spun aşa, şi să fiu gata pentru meciul cu ea", a declarat Halep.

Kateryna se află deja la a patra victorie la această ediție a turneului californian, ucraineanca în vârstă de 25 de ani fiind venită din calificări. Kozlova a mai trecut de Ashley Kratzer (6-4, 6-1), Sara Sorribes Tormo (6-1, 7-6) și Katerina Siniakova (7-5, 6-2).

Simona Halep a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-2, 6-4, pe Barbora Strycova (Cehia/50 WTA) în turul secund al turneului de la Indian Wells.