Echipele formate din Monica Niculescu/Abigail Spears (România/SUA) și Raluca Olaru/Darija Jurak (România/Croația) s-au calificat în optimile turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells.

Monica Niculescu (3)Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Monica Niculescu și Abigail Spears au trecut de perechea Veronika Kudermetova/Demi Schuurs (Rusia/Olanda), scor 6-4, 6-4, după un meci de o oră și 17 minute.

Raluca și Darija le-au învins în primul tur pe Nicole Melichar/Kveta Peschke (SUA/Cehia), cap de serie 4, scor 6-2, 4-6, 10-6, într-o oră şi 27 de minute.

În optimi, Monica și Abigail se vor întâlni cu echipa învingătoare a duelului dintre Gabriela Dabrowski/Yi-Fan, favorite nr. 5 (Canada/China) vs Irina Begu/Mihaela Buzărnescu (România).

Olaru și Jurak le vor aștepta în turul următor pe învingătoarele confruntării dintre Eugenie Bouchard/Sloane Stephens (Canada/SUA) vs Kirsten Flipkens/Johanna Larsson (Belgia/Suedia).

Pentru calificarea în turul următor, fiecare echipă va primi un cec în valoare de 30.060 de dolari și 120 de puncte în clasamentul WTA de dublu.

Aici poți citi o amplă prezentare a turneului de la Indian Wells.