Simona Halep se află în California, acolo unde va participa începând din această săptămână la turneul Premier Mandatory de la Indian Wells. Locul doi mondial a precizat pentru site-ul puntodebreak.com că își dorește să câștige un Grand Slam în 2019, dar că gândul îi stă foarte mult la semifinala de FedCup cu Franța, de pe 20 și 21 aprilie.

HotNews.roFoto: Hotnews

Aici poți citi o amplă prezentare a turneului de la Indian Wells.

Ce a spus Simona

"Obiectivul pe 2019 e acelaşi ca pentru orice jucător care se află în topul ierarhiei: sper să câştig un turneu de Grand Slam. Dar, să fiu sinceră, capul îmi stă foarte mult şi la Fed Cup. De când am obţinut victoria de la Ostrava, mă gândesc la semifinala contra Franţei. Cred că avem echipa necesară să devenim campioane şi vom da totul pentru acest obiectiv", a spus Simona Halep, potrivit puntodebreak.com, citată de Digisport.

"Fără vreun dubiu, sunt două turnee formidabile, pe care ador să le joc. La Indian Wells ştiu ce înseamnă să fii campion, m-am impus în 2015. Încerc să uit tot ce a fost în turneele anterioare şi să mă concentreze pe aceste turnee, pe fiecare meci în parte. Va fi foarte greu să câştig, având în vedere că la start sunt toate numele mari din tenis, care joacă la un nivel foarte bun. Dar sunt pregătită de provocare şi să vedem cât de departe pot să ajung", a completat Simona Halep.

Posibile meciuri în optimi, dacă favoritele își respectă statutul:

Osaka - Wozniacki

Sevastova - Pliskova

Kvitova - Goerges

Sabalenka - Kerber

Bertens - Serena

Mertens - Stephens

Svitolina - Barty

Kasatkina - Halep.

Traseul virtual al Simonei Halep:

Turul I: liber

Turul II: Barbora Strycova

Turul III: Aliaksandra Sasnovich (31)

Optimi: Daria Kasatkina (14) / Jelena Ostapenko (22)

Sferturi: Elina Svitolina (6) / Ashleigh Barty (12) / Mihaela Buzărnescu (29)

Semifinale: Serena Williams (10) / Sloane Stephens (4)

Finală: Naomi Osaka (1) / Petra Kvitova (3) / Karolina Pliskova (5) / Angelique Kerber (8).