Simona Halep a jucat nouă meciuri în 13 zile, iar oboseala acumulată și-a spus cuvântul în meciul cu Belinda Bencic, din sferturile turneului de la Dubai. Halep a comis nu mai puțin de 13 duble greșeli și a precizat că serviciul nu a funcționat din cauza unor dureri avute la tendon. "Nu am putut servi bine din cauza problemelor la tendon. Piciorul stâng m-a deranjat, au fost crampe. Dar nu sunt scuze, am fost pur şi simplu obosită", a spus Simona.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Nu am putut servi bine din cauza problemelor la tendon. Şi în meciul precedent am simţit puţin. Piciorul stâng m-a deranjat, au fost crampe. Dar nu sunt scuze, am fost pur şi simplu obosită", a spus Simona, la conferinţa de presă.

"E foarte agresivă. Loveşte mingea destul de tare, din orice poziţie. Asta te face să simţi presiune şi să nu ai mult timp de reacţie. De asemenea, serveşte bine. Cred că e o jucătoare completă, capabilă să joace un tenis foarte bun", a mai spus numărul 2 WTA.

"E abia a doua lună a anului, aşa că e ok. Nu e rău deloc să fii a doua în lume. Mă bucur de moment, dar visez la numărul unu mondial", a mai spus Halep, potrivit Digi Sport.

Belinda Bencic a învins-o cu 4-6, 6-4, 6-2 pe Simona Halep, după un meci de două ore și 17 minute. În semifinale, elvețianca o va întâlni pe Elina Svitolina (6 WTA), care a trecut de Carla Suarez Navarro (26 WTA), scor 6-2, 6-3.

Pentru Halep va urma o periodă meritată de pauză, următorul turneu la care Simona va lua parte fiind cel de la Indian Wells (Premier Mandatory - cea mai importantă categorie sub Grand Slam).

Românca poate pierde locul 2 (pe care se află în prezent) din ierarhia mondială dacă Petra Kvitova (este deja în semifinale) va câștiga competiția de categorie Premier 5.

S-ar putea să te intereseze și:

Belinda Bencic, după victoria cu Simona Halep: "Poate pe afară par calmă, dar înăuntru sunt un dezastru, nu mai știu ce să gândesc"

VIDEO WTA Dubai Simona Halep, eliminată în sferturi de Belinda Bencic: La capătul puterilor - Nevoia de odihnă