Simona Halep a vorbit la conferința de presă despre victoria din meciul cu Katerina Siniakova, despre forma de moment și despre ce așteaptă de la confruntarea de duminică contra Karolinei Pliskova. "Am avut emoții la începutul partidei cu Siniakova. A fost un meci bun, am căutat să mă motivez. Este mereu dificil să joc contra Karolinei Pliskova, dar sunt pregătită", a spus numărul trei din clasamentul WTA.

Simona HalepFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Despre victoria cu Katerina Siniakova

"A fost un meci frumos, un meci bun, am avut un pic de emoții la început, dar au fost pozitive. Am căutat să mă motivez, este o jucătoare dificilă (n.r. Siniakova), este mereu greu să joci împotriva ei. Publicul m-a ambiționat și mi-a dat energie că trebuie să lupt pentru fiecare punct" - Simona Halep.

Despre cu Karolina Pliskova

"Este mereu dificil să joc contra Karolinei, va fi un meci greu, dar sunt pregătită, de aceea sunt aici. Repet, este FedCup, sunt emoții diferite, așa că o să vedem mâine ce se va întâmpla. Voi lupta și nu voi ceda în niciun moment pentru că îmi doresc să câștig. Este o presiune în plus pentru că joci pentru țara ta, sunt încrezătoare că pot să fac un meci bun" - Simona Halep.

Despre fanii din tribune

"Au fost foarte mulți români și le mulțumesc că au venit, au condus atât de mult, unii au venit cu mașina. Este un lucru deosebit să-i avem alături, m-am simțit bine și da, m-am simțit ca acasă" - Simona Halep.

Despre forma pe care o are în acest moment

"Cel mai important lucru este că mă simt bine pe teren, este cel mai important lucru. Sunt sănătoasă și cred că sunt aptă să alerg bine și să joc bine. Vom vedea cum va decurge jocul meu de la zi la zi" - Simona Halep.

Despre atmosfera făcută de Emil Boc

"A făcut o atmosferă plăcută și pot să spun că ne-am simțit ca acasă. Este impresionant că a stat și a bătut la toba aceea. Ne transmite energie pozitivă și cred că pe toate ne ajută foarte mult" - Simona Halep.

Duminică, de la ora 14:00

Karolina Pliskova vs Simona Halep

Katerina Siniakova vs Mihaela Buzărnescu

Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova vs Irina Begu/Monica Niculescu

La Ostrava, Cehia are procentaj de 100% al victoriilor (5 din 5), însă noi sperăm ca meciul cu România să fie primul care să strice puțin albul imaculat din dreptul înfrângerilor.

Echipa care va câștiga 3 din cele 5 meciuri se va califica în semifinalele competiției, unde va întâlni învingătoarea duelului dintre Franța și Belgia.

S-ar putea să te intereseze și: