Simona Halep a revenit, miercuri, în România după turneul de la Australian Open, unde a fost eliminată de Serena Williams în faza optimilor de finală. Începând de luni, românca nu va mai ocupa prima poziție în clasamentul mondial: "Nu am nici cea mai mică idee şi nici nu mă gândesc la acest lucru", a răspuns Halep, întrebată când va reveni pe locul 1 WTA.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Nu am nici cea mai mică idee şi nici nu mă gândesc la acest lucru. Vreau să fiu sănătoasă şi să încep să muncesc să revin la nivelul cel mai înalt", a spus Halep, la Aeroportul Internaţional Henri Coandă, întrebată când va reveni pe locul 1.

Ce a spus despre parcursul la Australian Open

"Nu a fost un turneu rău, nici foarte bun, bineînţeles, dar ţinând cont de toată pregătirea pe care am avut-o în iarnă, am avut meciuri foarte bune. A fost un tablou greu, poate cel mai greu de până acum, jucând cu surorile Williams una după alta, dar, în schimb, au fost şi meciuri bune pentru mine să văd că nivelul meu de joc este acolo.

Am câteva zile de pauză şi apoi o să încep pregătirea pentru FedCup. Sunt bine, nu am nicio problemă (n.r. - de sănătate). Mă bucur pentru Pliskova, pentru că este o mare realizare să o baţi pe Serena, mai ales la un Grand Slam. Ştiam că poate să o bată pentru că are serviciul foarte puternic şi s-a şi dovedit", a mai spus Halep, potrivit News.ro.

Despre o posibilă colaborare cu antrenorul belgian Thierry Van Cleemput, Halep a afirmat: "Sunt în discuţii, dar nimic nu este oficial. Când o să fie oficial, dacă o să fie, o să vă anunţ."

Finalistă la ediția de anul trecut a Australian Open, Simona Halep a fost învinsă în optimi de Serena Williams, scor 6-1, 4-6, 6-4.

S-ar putea să te intereseze și:

Unde va evolua Simona Halep în următoarele săptămâni - Va fi speranța României contra Cehiei în FedCup