Organizatorii de la Australian Open au anunțat programul zilei de miercuri, Irina Camelia Begu (76 WTA) urmând să evolueze în turul al doilea al competiției. Jucătoarea noastră o va înfrunta pe Petra Kvitova (6 WTA), cap de serie numărul 8, după ora 08:00 (ora României). Confruntarea va avea loc pe arena 1573.

HotNews.roFoto: Hotnews

Begu și Kvitova s-au mai întâlnit de trei până acum, iar toate partidele au fost câștigate de jucătoarea din Cehia: 7-5, 6-3 în sferturi la Madrid (2015), 6-3, 6-2 în turul al doilea la Roland Garros (2015) și 6-3, 1-6, 6-1 în optimi la Sankt Petersburg (2018).

În al doilea meci de pe terenul 10, perechea Irina Maria Bara/Monica Niculescu va întâlni cuplul Lara Arruabarrena/Arantxa Parra Santonja (Spania), în primul tur al probei de dublu feminin. Partida nu va începe mai devreme de ora 05:00 (ora României).

Pe terenul 12, în al treilea meci al zilei, echipa Marius Copil/Marton Fucsovics (România/Ungaria) va înfrunta cuplul Luke Bambridge/Jonny O'Mara (Marea Britanie), în primul tur al probei de dublu masculin. Meciurile de pe acest teren încep la ora 02:00 (ora României)

Jean-Julien Rojer şi Horia Tecău (Olanda/România), cap de serie numărul 9, vor evolua în al doilea meci de pe terenul 14 contra echipei Marcelo Arevalo/Jamie Cerretani (Salvador/SUA). Partidele de pe acest teren încep la ora 02:00 (ora României).

Perechea Ana Bogdan/Anastasia Rodionova (România/Australia) va juca în primul tur cu echipa Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova (Cehia), cap de serie numărul 1, în al patrulea meci de pe terenul 19. Partidele de pe acest teren încep la ora 02:00 (ora României).

Aici poți citi o amplă prezentare a turneului Australian Open.