Simona Halep a făcut la timp schimbările necesare, liderul mondial câștigând meciul cu Kaia Kanepi de la Australian Open după ce a fost condusă cu 1-0 la seturi. Fericită după acest succes, Simona a declarat, printre altele, următoarele: "Pot spune că sunt pe jumătate australiancă, după patru ani cu Darren. Merg cu încredere în turul doi".

Simona Halep, la Australian OpenFoto: ausopen.com

Ce a spus Simona Halep după victoria cu Kaia Kanepi

"Vă mulţumesc. Aţi fost extraordinari şi vă mulţumesc pentru susţinere, o atmosferă care m-a ajutat să câştigat meciul. Nu vreau să-mi amintesc de partida de la US Open. Azi, ştiam ce trebuie să joc împotriva ei, ştiam că este o adversară foarte dificilă. A trebuit să fiu tare pe picioare şi să cred că pot câştiga meciul.

Sunt foarte fericită că pot juca în turul al doilea, în care merg cu multă încredere, pentru că nu e uşor să joci cu Kaia. Cu siguranţă şi turul următor va fi dificil, dar trebuie doar să mă întorc pe teren şi să dau tot ce am mai bun. Îmi place să fiu în Australia, pot spune că sunt pe jumătate australiancă, după patru ani cu Darren, căruia îi mulţumesc pentru aceşti ani minunaţi. Lumea se poartă frumos cu mine şi mă bucur de susţinerea voastră" - Simona Halep, la interviul de pe teren, citată de News.ro.

  • Pentru calificarea în turul al doilea de la Australian Open, Simona Halep va primi 105.000 de dolari australieni (65.000 de euro) şi 70 de puncte WTA.
  • În urma acestei victorii, Halep conduce cu 2-1 în meciurile directe cu Kanepi.
  • Simona Halep (1 WTA) și Sofia Kenin (SUA - 37 WTA) nu s-au mai întâlnit până acum în circuitul WTA. O vor face însă în turul al doilea de la Australian Open.

S-ar putea să te intereseze și:

VIDEO Simona Halep, lovitura zilei la Australian Open

VIDEO Australian Open: Simona Halep vs Kaia Kanepi 6-7(2), 6-4, 6-2/ S-a trezit la timp - Halep, în turul doi la Melbourne