Cotidianul L'Equipe a notat, după primul meci al Simonei Halep în 2019, că spatele liderului WTA, afectat de o hernie de disc, a ţinut, însă jocul româncei a lăsat puţin de dorit.

Simona HalepFoto: wtatennis.com

"Dacă spatele i-a ţinut, jocul ei a fost puţin absent în faţa lui Ashleigh Barty. Finalistă anul trecut la openul australian, numărul 1 mondial, în vârstă de 27 de ani, este lansată într-o cursă contracronometru pentru a ajunge la cel mai bun nivel înaintea primului grand slam al anului", a scris lequipe.fr.

Simona Halep, locul I WTA, a fost învinsă, miercuri, cu scorul de 6-4, 6-4, de australianca Ashleigh Barty, locul 15 WTA, în turul al doilea al Sydney International, turneu de categorie Premier. Halep a fost acceptată direct în această fază a competiţiei, disputând primul meci după o pauză de peste trei luni, cauzată de accidentarea suferită la spate, informează News.ro.

S-ar putea să te mai intereseze și:

Simona Halep, revenire cu înfrângere în circuitul WTA (4-6, 4-6 cu Ashleigh Barty la Sydney) - Fără probleme cu spatele, dar cu o întârziere în execuții în unele momente

Simona Halep spune că nu a avut dureri la spate în primul meci din 2019: "E un semn bun"