Tenismanul sârb Novak Djokovic, numărul unu mondial, a afirmat, marţi, că cei patru mari jucători care domină circuitul profesionist, el, Roger Federer, Rafael Nadal şi Andy Murray, rămân favoriţi şi în 2019 la câştigarea turneelor de Grand Slam, în ciuda vârstei lor, relatează AFP, citată de Agerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

''Cred că dacă suntem sănătoşi şi jucăm bine, noi cei patru avem probabil cele mai mari şanse de a câştiga turneele de Grand Slam'', a comentat Djokovic, 31 ani, la Doha, unde dispută primul său turneu din noul sezon.

Sârbul, care a avut o a doua jumătate a anului 2018 remarcabilă, cu titluri câştigate la Wimbledon şi US Open, revenind pe primul loc ATP de la poziţia a 22-a, unde coborâse, a recunoscut că ''noua generaţie este deja prezentă''.

''E doar o chestiune de timp până când îi vom vedea pe unii dintre ei bătându-se pentru un titlu de Grand Slam'', a subliniat Djokovic.

''Toţi cei care au câştigat un titlu de Grand Slam sunt în cursă, aşa că va fi dificil (pentru noi). Dar, da, avem o şansă din patru (să câştigăm un titlu de Grand Slam) şi poate chiar de anul acesta'', a afirmat austriacul Dominic Thiem, numărul opt mondial, care joacă şi el la Doha.

S-ar putea să te mai intereseze și:

Primul loc în clasamentul ATP nu este o prioritate pentru Rafael Nadal