Jucătoarea Mihaela Buzărnescu consideră că 2018 a fost cel mai bun an al carierei sale, reuşind un salt în clasamentul WTA de pe locul 56 pe locul 20, informează News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

„A fost un an foarte bun, mai bun decât anul trecut, deşi atunci credeam că acela a fost cel mai bun an al carierei mele. Dar cu siguranţă cel mai bun a fost 2018”, a declarat Buzărnescu pentru News.ro.

Singurul regret pe care îl are este că nu a reuşit să concureze la Turneul Campioanelor: „Mi-aş fi dorit să ajung să concurez la Turneul Campioanelor şi din pricina accidentării nu am reuşit acest lucru”.

În ceea ce priveşte viitorul, Mihaela Buzărnescu speră să poată intra pentru prima dată între primele 10 jucătoare ale lumii şi să obţină calificarea la Jocurile Oiimpice din 2020, de la Tokyo. „Pentru la anul doresc să intru în Top 20, să pot ajunge în Top 10 şi să am îndeajuns de multe puncte pentru a putea participa la Jocurile Olimpice din 2020”, a mai spus Buzărnescu.

Jucătoarea Mihaela Buzărnescu va începe noul sezon la Brisbane, iar apoi va participa la Hobart, care va avea loc între 5-12 ianuarie, turneu la care a jucat finala în 2018.

Ea se poziţionează în acest moment pe locul 24 WTA şi este cel mai bine clasată dintre participantele de la turneul australian, fiind principala favorită.

S-ar putea să te mai intereseze și:

WTA Brisbane: Mihaela Buzărnescu, duel cu Lesia Tsurenko în primul tur