​Fostul lider ATP Boris Becker a negat că va colabora, ca antrenor sau consultant, cu Simona Halep, aşa cum a scris presa din România, informează News.ro.

Boris BeckerFoto: usopen.org

"O apreciez mult pe Simona Halep, dar cu siguranţă nu voi fi antrenorul ei sau consultantul ei. Nu este absolut nimic, zero", a declarat Becker, agenţiei germane SID.

El a recunoscut că a fost recent în România la o petrecere dată de "mentorul şi prietenul" său, Ion Ţiriac.

Libertatea a scris că Boris Becker va fi consultant al Simonei Halep, după ce liderul WTA a încheiat colaboraraea cu antrenorul australian Darren Cahill.

"Becker va primi 20.000 de euro pe lună, fie 10.000 de euro pe săptămână (adică pentru fiecare turneu la care va acorda sfaturi)", a scris sursa citată.

La Australian Open (primul mare obiectiv pentru toți jucătorii și jucătoarele din circuit în debutul de an), Simona Halep va avea o echipă formată din trei persoane: sparring-partner-ul Vasile Antonescu, fizioterapeutul Andrei Cristofor şi preparatorul fizic Teo Cercel.

"Voi merge în Australia cu un sparring-partner şi am primit deja ajutor din partea căpitanului echipei de Fed Cup a României. Sunt foarte fericită cu această echipă şi nu vreau să mă grăbesc să-mi numesc un antrenor permanent" - Simona pentru Daily Telegraph.

S-ar putea să te mai intereseze și:

Simona Halep, pregătirile pentru noul sezon, echipa cu care va pleca în Australia și ce spune despre un antrenor "permanent"

Simona Halep despre Crăciunul în familie, planurile pentru 2019 și de ce nu a mers niciodată cu colindul