Colaborarea cu Darren Cahill este istorie pentru moment, iar liderul mondial a vorbit cu jurnaliștii de la Daily Telegraph despre cine va face parte din echipa sa. Lider mondial (în total) deja de 60 de săptămâni, Simona Halep a anunțat numele celor alături de care va aborda Australian Open, primul Grand Slam al lui 2019 (competiție unde anul acesta a ajuns până în finală).

Simona HalepFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

De menționat că Simona este singura jucătoare din TOP 15 WTA care nu va evolua în prima săptămână a noului sezon. Halep este înscrisă la Sydney (7-12 ianuarie, competiție din categoria Premier).

Darren Cahill a renunțat, cel puțin pentru moment, la colaborarea cu Simona Halep, iar liderul ierarhiei WTA nu s-a grăbit să aducă un tehnician de valoare în locul celui alături de care a câștigat primul Grand Slam din carieră și a devenit numărul 1 în lume.

La Australian Open (primul mare obiectiv pentru toți jucătorii și jucătoarele din circuit în debutul de an), Simona Halep va avea o echipă formată din trei persoane: sparring-partner-ul Vasile Antonescu, fizioterapeutul Andrei Cristofor şi preparatorul fizic Teo Cercel.

"Voi merge în Australia cu un sparring-partner şi am primit deja ajutor din partea căpitanului echipei de Fed Cup a României. Sunt foarte fericită cu această echipă şi nu vreau să mă grăbesc să-mi numesc un antrenor permanent" - Simona pentru Daily Telegraph.

Australian Open (ediția cu numărul 107) va avea loc în perioada 14-27 ianuarie 2019. Ultimii câștigători ai competiției de Grand Slam sunt Caroline Wozniacki (a trecut în finală tocmai de Simona Halep) și Roger Federer (l-a depășit pe Marin Cilic). Halep are de apărat 1300 de puncte la turneul de la Antipozi.

S-ar putea să te intereseze și:

Simona Halep despre Crăciunul în familie, planurile pentru 2019 și de ce nu a mers niciodată cu colindul