​Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, a fost cooptat în conducerea clubului de fotbal australian Port Adelaide, informează News.ro. În ultimii ani, Darren a fost ambasadorul clubului.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Darren Cahill s-a alăturat comitetului de directori al Port Adelaide Football Club, cu efect imediat. Cahill se alătură clubului după o strălucită carieră în tenisul profesionist, în care a câştigat 15 titluri ca jucător, şi i-a antrenat pe Andre Agassi, Lleyton Hewitt şi, cel mai recent, pe Simona Halep, toţi aceşti jucători devenind numărul 1 mondial. Bine ai venit, Darren", a anunţat clubul.

"Să ai pe cineva cu CV-ul lui Darren în conducerea Port Adelaide, în special din punct de vedere al marii performanţe şi dezvoltării sportive, reprezintă o mare lovitură dată de clubul nostru", a declarat preşedintele David Koch.

"Consider că pot adăuga o mare valoare conducerii clubului şi abia aştept să încep să mă implic. Nu am nicio îndoială că gruparea se îndreaptă în direcţia corectă, atât pe teren, cât şi în afara lui, şi este foarte captivant să fiu implicat în această calitate", a spus Darren.

Tatăl lui Darren, John Cahill, a fost o figură marcantă a clubului, pentru care a jucat 15 ani (în perioada 1958-1973) şi pe care l-a antrenat o perioadă îndelungată.

Simona Halep a încetat colaborarea cu Darren Cahill la finalul sezonului 2018, la solictarea antrenorului, care a dorit să petreacă mai mutl timp liber cu familia. Ea era pregătită de Cahill din 2015.